Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z ostatnich promo x2. W RERa zawsze chciałem zagrać, bo ponoć niezły przedstawiciel RE, a i demko na wiiu nawet siadło.

wwOCVzS.jpg

DLC do AC:O tylko jedno, ale ponoć najlepsze (nic więcej raczej nie kupię do tej gierki). SP nie wydawało mi się opłacalne nawet za 120zł.

QZRTUjl.jpg

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 2
Opublikowano

Od razu mówię - bierz Celeste. Wziąłem Moonlightera, no i niestety trochę monotonia się wkrada i kilka głupich bugów. Warto poczekać na przecenę jednak. Celeste? Obowiązkowo.

Opublikowano

Jest temat Moonlightera jakby co, więc można i tam poczytać co grający mają do powiedzenia. Ale tak jak szanowni Panowie powiedzieli już: Celeste >>>> Moonlighter. Ten drugi nie jest złą grą, ale geniusz pokroju The Binding of Isaac, Rogue Legacy czy właśnie Celeste to to nie jest.

Opublikowano

Małe bonusowe zakupy na poprawę nastroju:

YienS8l.jpg

CoD 2 do kolekcji. Jakoś tak mnie nostalgicznie naszło, mam nadzieję, że multi jeszcze żyje. Miałem kiedyś oryginał, ale przepadł gdzieś bez śladu - pewnie komuś pożyczyłem i już do mnie nie wrócił :frog:

No i Majesty - jedna z moich gier dzieciństwa. Ciekawe, czy czar pozostał. :)

• Plusik 1
Opublikowano
54 minuty temu, Frantik napisał:

Małe bonusowe zakupy na poprawę nastroju:

YienS8l.jpg

CoD 2 do kolekcji. Jakoś tak mnie nostalgicznie naszło, mam nadzieję, że multi jeszcze żyje. Miałem kiedyś oryginał, ale przepadł gdzieś bez śladu - pewnie komuś pożyczyłem i już do mnie nie wrócił :frog:

No i Majesty - jedna z moich gier dzieciństwa. Ciekawe, czy czar pozostał. :)

Majesty 2 wymiata! Mnie jedynka niestety ominęła a nadrabianie jest już raczej za późno. 

Opublikowano

Tak czasem kupuje głownie jednostrzałowce  na ps4 i śmieciowe gierki jak assasyny, na xboxie cała moja kolekcja to cyfra