Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, Rozi napisał:

Najlepsza gra o I wojnie światowej.

A najlepszą grą 3D o kolesiu z Kryptonu jest Superman 64.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Spoko promocja, a że miałem te gry na liście życzeń od jakiegoś  czasu

JeGdjW6.jpg

Opublikowano

Trójka leży na półce od paru miechów, to dokupiłem obie poprzednie części w pakiecie za 60 zyla:

axkpQM8.jpg

A dzisiaj jeszcze Steamworld Dig 1, bo mi umknęło w plusie.

Opublikowano

Pajączek w sieci. Wszystko się zgadza. :sir:

Opublikowano

08caad6e79d2f541b7677485de7fe5f9.jpg
Co za giereczka :fsg: mam nadzieje ze druga cześć rownież ukaże sie na konsolach

Opublikowano

W życiu jeszcze nie wydałem tyle na pojedynczą gierkę i to w dodatku cyfrówkę, ale...

KRÓLOWA NADCHODZI. My body is ready :fsg:

nUeaT53.png

Season passa i tak bym pewnie potem kupił i padło w końcu na wersję PCMR, bo raz że poprzednie Tomb Raidery też mam u Gabena, a dwa: nowa maszyna bez problemu powinna poradzić sobie z Larą z wszystkimi możliwymi wodotryskami... No, może tylko bez rejtrejsingu :lapka:

Opublikowano

co c ococo cocoooooooooooooooooooo

Opublikowano

Ja pierdolę xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

@Frantik wiesz, że na CDkeys Croft Edition kosztuje 270zł zamiast 350zł :cool: ? Rób refund i kupuj kluczyk, różnicę w cenie możesz wysłać np. mi w ramach podziękowania

Opublikowano

9JHKkbE.jpg

Zakupy z ostatniej promocji na gogu. MK to są całkiem niezłe wersje aż się zaskoczyłem. Reszta to uzupełnienie kolekcji plus Pillars of Eternity do pogrania. Szkoda ,że nigdzie nie ma to kupienia Alien Nations 2, mam oryginał na płytce ale gra nie działa na nowych windowsach. Jedyneczka jest trochę kiepska w porównaniu do 2 do tego strasznie się zestarzała. 

Opublikowano

QhlNbXE.jpg

Zapowiada sie najlepsza edycja od 14stki, takze pozdrawiam z tego miejsca wszystkich fanow pesa.Zalapalem sie jeszcze jak byla promocja u Turka :usmiech:

Opublikowano

No mocno nad tym zakupem się zastanawiałem ale kocham jrpg a dragon quest z ps2 to jedna z moich ulubionych gierek. To mam nowości przynajmniej do czasu rdr2 dość.

Spoiler

no dobra jeszcze odyssey wpadnie na premierę :>

AMVfMbx.jpg

macie przy okazji szybkość mojego internetu. Dlatego czasem mam dość tych patchy premierowych. Nie każdy może ściągać 7gb w 10 min :)

Opublikowano

7gb w 10min? Czy to rok 2012?

Opublikowano

@blantman świetna gra. Wolno się rozkręca ale później nie da się już oderwać. Godna następczyni viii.

Opublikowano

Pierwszy!

sXn7uqk.jpg

Opublikowano

skyilx1.png

Kluczyk z rakowej stronki, ale jeżeli będzie działać wszystko ok to yebać.

Będzie grane w Godrizona4 w dniu premierki jak prawdziwy :master: (tak, bo na Windows10) :rayos:

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ile Cię wyszło? Jaranko mocno, bo pierwotnie gra miała ukazać się na PS4 bodajże wiosną 2019. :fsg: 

48 złotych z Plusem, jak za darmo.

Opublikowano
15 godzin temu, Rozi napisał:

Pierwszy!

sXn7uqk.jpg

Nie pierwszy bo niektórzy mają już hollow knighta od ponad roku:D