Opublikowano 2 września 20186 l 7 godzin temu, Rozi napisał: Najlepsza gra o I wojnie światowej. A najlepszą grą 3D o kolesiu z Kryptonu jest Superman 64. Edytowane 2 września 20186 l przez Ins
Opublikowano 2 września 20186 l 8 godzin temu, Rozi napisał: Najlepsza gra o I wojnie światowej. Spoiler
Opublikowano 5 września 20186 l Spoko promocja, a że miałem te gry na liście życzeń od jakiegoś czasu
Opublikowano 5 września 20186 l Trójka leży na półce od paru miechów, to dokupiłem obie poprzednie części w pakiecie za 60 zyla: A dzisiaj jeszcze Steamworld Dig 1, bo mi umknęło w plusie.
Opublikowano 8 września 20186 l Co za giereczka mam nadzieje ze druga cześć rownież ukaże sie na konsolach
Opublikowano 10 września 20186 l W życiu jeszcze nie wydałem tyle na pojedynczą gierkę i to w dodatku cyfrówkę, ale... KRÓLOWA NADCHODZI. My body is ready Season passa i tak bym pewnie potem kupił i padło w końcu na wersję PCMR, bo raz że poprzednie Tomb Raidery też mam u Gabena, a dwa: nowa maszyna bez problemu powinna poradzić sobie z Larą z wszystkimi możliwymi wodotryskami... No, może tylko bez rejtrejsingu
Opublikowano 10 września 20186 l Ja pierdolę xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Opublikowano 10 września 20186 l @Frantik wiesz, że na CDkeys Croft Edition kosztuje 270zł zamiast 350zł ? Rób refund i kupuj kluczyk, różnicę w cenie możesz wysłać np. mi w ramach podziękowania
Opublikowano 10 września 20186 l Zakupy z ostatniej promocji na gogu. MK to są całkiem niezłe wersje aż się zaskoczyłem. Reszta to uzupełnienie kolekcji plus Pillars of Eternity do pogrania. Szkoda ,że nigdzie nie ma to kupienia Alien Nations 2, mam oryginał na płytce ale gra nie działa na nowych windowsach. Jedyneczka jest trochę kiepska w porównaniu do 2 do tego strasznie się zestarzała.
Opublikowano 15 września 20186 l Zapowiada sie najlepsza edycja od 14stki, takze pozdrawiam z tego miejsca wszystkich fanow pesa.Zalapalem sie jeszcze jak byla promocja u Turka
Opublikowano 16 września 20186 l No mocno nad tym zakupem się zastanawiałem ale kocham jrpg a dragon quest z ps2 to jedna z moich ulubionych gierek. To mam nowości przynajmniej do czasu rdr2 dość. Spoiler no dobra jeszcze odyssey wpadnie na premierę :> macie przy okazji szybkość mojego internetu. Dlatego czasem mam dość tych patchy premierowych. Nie każdy może ściągać 7gb w 10 min
Opublikowano 17 września 20186 l @blantman świetna gra. Wolno się rozkręca ale później nie da się już oderwać. Godna następczyni viii.
Opublikowano 17 września 20186 l Ile Cię wyszło? Jaranko mocno, bo pierwotnie gra miała ukazać się na PS4 bodajże wiosną 2019.
Opublikowano 17 września 20186 l Kluczyk z rakowej stronki, ale jeżeli będzie działać wszystko ok to yebać. Będzie grane w Godrizona4 w dniu premierki jak prawdziwy (tak, bo na Windows10)
Opublikowano 17 września 20186 l 37 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ile Cię wyszło? Jaranko mocno, bo pierwotnie gra miała ukazać się na PS4 bodajże wiosną 2019. 48 złotych z Plusem, jak za darmo.
Opublikowano 18 września 20186 l 15 godzin temu, Rozi napisał: Pierwszy! Nie pierwszy bo niektórzy mają już hollow knighta od ponad roku:D