Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 414,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Ostatni zakup w tym roku. W moim przypadku musiał być wiesiek i redzi. 4 grudnia pogram jak będzie można wcześniej ściągnąć :sapek:.

lbL7qR6.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

7d32099c-f4c5-4395-ad43-adac6519e657.png

SRAM na PSX Classics :)

68 zł za całość 

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Tych gier nie ma na PS4 czy jak? Miałem mnóstwo tego kupionego na PSVita i nigdzie nie widzę żeby pobrać na PS4.  Tutaj też widzę tylko PS3,Vita i PSP.

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Nie ma chyba.

grzybiarz, ale po  co  tekken 1, przecież w to nie ma jak grać, koszmar, wafel ss.

Opublikowano

Te gry działają tylko na PSP i ps3. 

Milan, to była paczka razem z Ridge racer 4 za dwie dyszki, to wziąłem. 

Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

Tych gier nie ma na PS4 czy jak? Miałem mnóstwo tego kupionego na PSVita i nigdzie nie widzę żeby pobrać na PS4.  Tutaj też widzę tylko PS3,Vita i PSP.

Mamy 2018 rok, ale niektórzy widzę jeszcze nie wiedzą. PS4, po PS2, PS3, PSP i PSV posiadających wsteczną kompatybilność z grami na PS1, tej funkcji nie wspiera :). #4theplayers

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

Jeszcze zaśmiecę temat, a mają w planach wprowadzić gierki z PSXa na PS4? Konsola już ma 5 lat ;d  

Jakby mieli w planach to by było na premierę, skoro wszystkie poprzedniczki to miały.

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

Jeszcze zaśmiecę temat, a mają w planach wprowadzić gierki z PSXa na PS4? Konsola już ma 5 lat ;d  

A po co mieliby to robić? PS4 i tak się sprzedaje wyśmienicie, do tego nie mogliby robić remake'ów gier z PS1 (to znaczy mogliby, ale niektórzy mogliby ich nie chcieć gdyby mieli oryginały dostępne) oraz sprzedawać sprzętów jak PS1 Classic.

Opublikowano

Jako świadomi klienci kupujecie te gry na PSOne oczywiście z amerykańskiego PSNa, w normalnej rozdzielczości i prędkości?

Opublikowano

Tak niskiej ceny jeszcze nie widziałem (39,90zł) za trzy dobre remastery.

tumblr_pj4zfusoUQ1vrcbv0o1_1280.jpg

Opublikowano

Problemy były wszędzie, na konsolach również. Były problemy z wydajnością, bugami, glitchami, znikające save'y, crashe. Tekstury są pozmieniane, czasami brakuje pewnych efektów wizualnych. A do tego dźwięk jest gorszej jakości jak w oryginale.

Opublikowano
12 godzin temu, Ukukuki napisał:

Chyba tylko poprzez Playstation Now

12 godzin temu, devilbot napisał:

Jako świadomi klienci kupujecie te gry na PSOne oczywiście z amerykańskiego PSNa, w normalnej rozdzielczości i prędkości?

Nie wiem jak na PSNie ale na Wii U dodawali do e-shopu wersje NTSC dla Europy też 

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

Problemy były wszędzie, na konsolach również. Były problemy z wydajnością, bugami, glitchami, znikające save'y, crashe. Tekstury są pozmieniane, czasami brakuje pewnych efektów wizualnych. A do tego dźwięk jest gorszej jakości jak w oryginale.

Przeszedłem wszystkie trzy gry i nie miałem ani jednego z tych problemów.