Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Kolos28 napisał:

Demko na prawdę super ale 130 złotych to chyba za dużo jak na tetrisa.

Tetris to jakaś gorsza gra od reszty? Na kolejną fifę 260zł nie było za dużo?

Opublikowano

Tetris to jakaś gorsza gra od reszty? Na kolejną fifę 260zł nie było za dużo?

Zależy od jakiej reszty. Jak dla mnie, 130 zł to za dużo jak za taką gierkę.

Gość aphromo
Opublikowano (edytowane)

No ale oczywiscie kazdy zdaje sobie sprawe, ze placimy nie tylko za tetrisa tylko za yebitny efekt VR, jeden z najlepszych jaki powstal ?

Takie 3D to ja rozumiem

Znalezione obrazy dla zapytania tetris effect gif

Edytowane przez aphromo
Gość aphromo
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kolos28 napisał:

Nie mam VRa.

Taki bogaty i nie ma w sumie najlepszej platformy jaka jest obecnie ?

Chlopie taka zgrzewa jest, ze nawet gowienko robi na VR, a co dopiero dzielo sztuki

Edytowane przez aphromo
Opublikowano

Tej jak ściągnąć tego tetrisa, który jest za darmo przez weekend? Na konsoli pss nie idzie tego znaleźć, tylko do kupienia, a chętnie sprawdzę to na vr.

Opublikowano

Kupię na Ps5, jak będzie bez kabli i jeśli rozwinie się technologia VR.

Tej jak ściągnąć tego tetrisa, który jest za darmo przez weekend? Na konsoli pss nie idzie tego znaleźć, tylko do kupienia, a chętnie sprawdzę to na vr.
Wejdź w zakładkę DEMA.
  • Plusik 1
Gość aphromo
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kolos28 napisał:

Kupię na Ps5, jak będzie bez kabli i jeśli rozwinie się technologia VR.

Kabel raczej bedzie daj boze tylko jeden, zeby tylko podpiac do konsoli i wsio, ale jakosc powinna wystrzelic w gore  bo lepsze ekrany+ lepszy sygnal zrodlowy.

4 minuty temu, Faka napisał:

Czekam do polnocy osobiscie. Jak nie bedzie to research sie zrobi.

Edytowane przez aphromo
Opublikowano
37 minut temu, Faka napisał:

Tu masz przez www https://store.playstation.com/en-pl/product/EP0748-CUSA14368_00-TETRISEFFECT0000 albo jak jesteś na konsoli to w Demach jak napisał Kolos.

Opublikowano
W dniu 9.02.2019 o 00:52, Ins napisał:

Jak ktoś jest zainteresowany Dead or Alive 6 to również można go wyrwać za 100zł :)

EDIT:

c8cXdOH.jpg

Znowu będzie grane jedną ręką. Tradycja w tej serii.

Opublikowano

MBR5YbO.png

Battlefield V znudził się przez brak contentu, battle royale nienawidzę, zatem został tylko jeden ciekawy gracz na rynku. Taktyka i mądre granie? Macie mnie!

Opublikowano

Ominęła mnie ostatnia promocja z zeszłego miesiąca i obiecałem sobie, że kupię jak tylko znowu się pojawi. Długo nie musiałem czekać :banderas:

s1KQTqN.png

AC: Origins? No fantastyczna pozycja, dodatki wjadą ooo taaak :fsg: 

• Plusik 1