Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsza wersja najlepszego slashera ever. Ten port wyprzedził dla mnie piątkę, bo mechanicznie jest już bardzo blisko niej. I trochę beka, że piętnastoletnia gierka dostaje coopa szybciej niż taka, która ma niecały rok :pawel:

Opublikowano
  W dniu 21.02.2020 o 16:33, Ins napisał(a):

Jedynkę i dwójkę sobie darowałem

Rozwiń  

lxYzl0P.jpg

No i jednak sobie nie darowałem bo po zakupie trójki, pojawiła się promka na zakup za połowę ceny. Razem z monetami za DMC3 wyszło 38,25zł, więc czemu nie :)

• Plusik 3
Opublikowano

Czas wrócić do zatęchłych podziemi i toksycznych miejscówek opanowanych przez wszechobecne mutanty mogące zabić jednym dotknięciem swoich zmutowanych ciał, a wszystko to dzięki zniżce na sezon passa...

9d893c017cbcbe4bmed.jpg

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Tak, ale takie wersje składają się z podstawowej gry, jakichś pierdół i sezon passa. Bijatyki są wspierane przeważnie jednym sezon passem rocznie, jako że teraz zaczyna się trzeci rok FighterZ to i trzeci pass. Większość gier po sezon passie przestaje być wspierana, więc kupując wersję kompletną ma się niby wszystko. Bijatyki to osobna bajka jak widać.

• Smutny 1
Opublikowano
  W dniu 26.02.2020 o 13:17, Square napisał(a):

Tak, ale takie wersje składają się z podstawowej gry, jakichś pierdół i sezon passa. Bijatyki są wspierane przeważnie jednym sezon passem rocznie, jako że teraz zaczyna się trzeci rok FighterZ to i trzeci pass. Większość gier po sezon passie przestaje być wspierana, więc kupując wersję kompletną ma się niby wszystko. Bijatyki to osobna bajka jak widać.

Rozwiń  

Czytałem change log i gra ma zostać wywrócona do góry nogami w 3cim sezonie? :notsure:

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym kupić kompletną wersję ale coś się doczekać nie mogę. Poza tym mam jeszcze jeden szkopuł z tym że nie kojarzę tych nowych postaci. Muszę DB Super obejrzeć.

Edytowane przez ireniqs
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 29.03.2020 o 12:09, grzybiarz napisał(a):

@oFi, jak się wkręcisz w Wilka, to obczaj komiks, wyszło chyba 25 tomów, przez Egmont.

Rozwiń  

Dzieki za info. 

Pierwszy ep kiedys tam gralem za darmo i bardzo mi sie podobało, dlatego nie moglem przejść obok takiej promocji. Jak dobry komiks to z chęcią przeczytam :lapka:

Opublikowano

Coś mnie wzięło na klasyki.

tORnQUw.png

Do pogrania z ziomeczkami. Plusy dla team17, że serwery jeszcze stoją i można normalnie przez neta pograć, bez kombinowania.

vaAJouX.png

+ Vita + kakałko + łóżeczko i można spełniać obywatelski obowiązek #zostańwdomu

• Lubię! 1
  • Haha 1