Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Co do tematu, wczoraj kup[iłem tony hawka na psn. szkoda że minęły prawie 3 godziny, nim zacząłem grac.

Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2 (Gra)   141,75 zl

shiet, miało złączyć.

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 414,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

UBbZDns.jpg

Wrzucam to zanim się ściągnęło. Mam lekkie obawy co do tego jak zapamiętałem ten tytuł i konfrontacji z rzeczywistością :) 

EDIT: No i poprosiłem o zwrot. Nostalgia to kurewa.

Opublikowano

W sensie paluszki już nie te i nie nadążają klepać kombosów?

Opublikowano

Setki godzin spędzone na na PSXie. Teraz po kilkunastu minutach stwierdzam, że ta formuła mnie już nie kręci. Podobnie miałem z rimejkami Crasha. Kaska pójdzie na coś innego.

Opublikowano

Ja też kończę że zbieraniem plastiku przy okazji ps5/xsx. Podobieram co mi brakuje na PS4 czy inne starsze konsole, a na nowa generacje już 90% to będzie cyfra z jakimiś małymi wyjątkami gdzie będzie się przechodzilo przez weekend i do żyda.

Opublikowano

Kupiłem Dark Souls Remastered. Ależ ta gra to masterclass w kwestii level designu. Żadna inna część nie jest tak przemyślana pod względem skrótów. Bossowie są lekko irytujący, ale nic na co nie poradzi Halabarda +5 :nosacz3: Fajnie sobie wrócić do gierki z mojego Top 3.

Opublikowano

Edit, zły dział.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dałbym plusa, ale widzę hordę = leję w mordę. :) 

Przeciez w aluchach od zawsze wiadomix ze lpg bylo. Jakies karły, krasnale i sucuby ala draneiry z kopytami.

A horda to sexy blood elfy, potezne taureny i groźne orki. 

:lapka:

Opublikowano
W dniu 23.11.2020 o 10:57, Figaro napisał:

Ależ ta gra to masterclass w kwestii level designu.

Ta, zwłaszcza końcówka i lost izalith XD

Opublikowano
2 minuty temu, oFi napisał:

Przeciez w aluchach od zawsze wiadomix ze lpg bylo. Jakies karły, krasnale i sucuby ala draneiry z kopytami.

A horda to sexy blood elfy, potezne taureny i groźne orki. 

:lapka:

ciekawe czy w realu byłbyś taki zaczepny? :problem:

Opublikowano

S0LTvPy.jpg

Mariany + Abzu, bo było za 8 zł. :nosacz3:

Na PC wpadł Doom (2016) za 15 zł.

Dodatkowo jutro wyprzedaż na Steamie, no i przy okazji liczę, że do piątku Nintendo wystartuje z przecenami, chociaż nie spodziewam się niczego atrakcyjnego.

Opublikowano

Po dramacie zwanym AC: Valhalla trzeba przegryźć poczucie żenady czymś dobrym i działającym.

image.png.54e166b9f5d04025a4dce92cc9dbee1f.png