Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@marbel007 Cena netto. Brutto 85 zl.

RT? Nie wiem, gram w 60 klatkach. :D Tak na dobrą sprawę, to chyba mój pierwszy tytuł z RT i wolę więcej klatek. Fajnie wygląda, ale nie na tyle, aby rezygnować z płynności. 

Edytowane przez Aleks
Opublikowano

Wlecial volgarr na kolejną platformę jako Goty i w sumie wziąłem ciwke żeby ewentualnie z bratem pograć online i samemu liznac tematu

Screenshot_20210415-191711_Gmail.jpg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1618506989433_6788510339809885166.jpeg

• Plusik 2
Opublikowano
On 4/8/2021 at 12:25 PM, Aleks said:

Zacząłem Control z GP, ale tak mi się spodobało, że wpadła jedyna słuszna wersja. 

Screenshot_2021-04-08-13-23-26-789_com.brave.browser.thumb.jpg.8ea8caef032b57a31b21b023fb019d56.jpg

To i ja za promocja polecialem. 

98A69406-4387-4237-8885-AE93289E6E64.jpeg

• Plusik 3
Opublikowano

Tak zdrapki w niższej cenie to bardzo dobry deal jak ktoś nie planuje odsprzedawać gier. W portfelu PS już mam fundusze przygotowane na Ratcheta i Kene, a nawet Tsushima czy jakiś inny tytuł się załapie w promocji.

Opublikowano

Tylko szkoda, że gierka nie ma żadnego upgrade'u na nową generację, bo ten silnik owszem - potrafi generować piękne krajobrazy (o czym sam zdążyłeś się przekonać, grając w theHunter Call of the Wild), ale też potrafi dość mocno chrupnąć z tych defaultowych 30fps. Na XSX ze spadkami raczej problemów nie będzie, ale te 60 klateczek robiłoby robotę.

Opublikowano

Ty, jorgnąłem się po sposobie trzymania lornetki.

Przecież ja w theH już mam ponad 400 godzin i widzę, że to moja kolejna gra życia :claptrap:

No, ale wczoraj ponownie skończyłem dying light ( nadal kurwa daje radę ) i też w 30 i było nawet dobrze.