Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 27.05.2021 o 18:29, baniek napisał:

Gry w cenie obiadu na mieście, więc trafiają do mojej kolekcji pod tytułem: jak znajdę czas to ogram 

Screenshot_2021-05-27-18-27-30-069_com.scee.psxandroid.jpg

Screenshot_2021-05-27-18-27-14-575_com.scee.psxandroid.jpg

Dzięki za cynk na Yakuzę. Wleciała do biblioteki za 9 zeta. Kiedyś się ogra, następnie kiwami.

Opublikowano

Długo zastanawiałem się którą wersję wybrać, ale ostatecznie padło na wydanie Deluxe. Kasa ze zdrapek więc w sumie wyszło taniej niż zwykła normalnie.

Rift Apart.jpg

Następna w kolejce Kena, która też pewnie wleci jako Deluxe.

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Ten TES: Online to jedna z moich giereczkowych wiecznie odkładanych rzeczy do zrobienia. A teraz jeszcze jakiś paczyk pod XSX wszedł :obama:

Jakie rozszerzenia wypada kupić, bo rozumiem że sama podstawka to trochę za mało?

Opublikowano

Normalnie na polskim 

W dniu 11.06.2021 o 15:28, dee napisał:

Ten TES: Online to jedna z moich giereczkowych wiecznie odkładanych rzeczy do zrobienia. A teraz jeszcze jakiś paczyk pod XSX wszedł :obama:

Jakie rozszerzenia wypada kupić, bo rozumiem że sama podstawka to trochę za mało?

Normalnie na polskim PSS 31 ja kupowałem na tureckim za 16,90. Z tego co tam piszą to jest podstawową wersją z rozdziałem Morrowind.

Opublikowano

Se sprawilem jedyna franczyze od…koorwa, zapomnialem jak oni sie zwa :rofl: !!! ROCKSTAR!! Ok, juz wrocilo. 
GTA gardze, ale klimaty Dzikiego Zachodu potrafia oddac jak nikt przed i po nich. Gram rzecz jasna w kompletna wersje jak w przypadku wiekszosci gier, ktore kupuje.

6F13EBE8-8398-4FD0-871E-418AB4999987.jpeg

Opublikowano
On 5/29/2021 at 10:44 PM, Ukukuki said:

image.png.ab44f45daf97ca0e3a8da4089d13d5ab.png

Nigdy nie grałem w Dead Space więc jest co nadrabiać, przy okazji dorzuciłem kilka gier z promki których pewnie nigdy nie odpalę. 

Soul Reaver 2 za 3,59? 0_o  Oddaj chociaż 200 PLN dla ubogich dzieci za ten cud growy

Opublikowano

Duża promka na eshopie, więc wpadło kilka tytułów:

Deep Sky Derelicts, Mark of the Ninja, Fire Emblem, This War of Mine, Beat Cop. Całość za około 2 stówki.

CfwjvXF.jpg

• Plusik 4