Opublikowano 25 czerwca 20213 l kupiłem na zapas, ale tak jestem na wakacjach wiec dopiero mogę odpalić mocniejsze tytuły pod koniec sierpnia
Opublikowano 22 lipca 20213 l Kurka, przypomniałeś mi i właśnie zamówiłem pudełko na allegro - 40zł i trzeba będzie ograć całą serię, bo 1 i 2 już dawno wyleciały z pamięci (ogrywane prawilnie na DC).
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Nie zdążyłem ograć w gamepassie to sobie kupiłem na wyprzedaży na sonkę
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Kupiłem na premierę i został mi chyba ostatni level do rozegrania, może kiedyś się wróci.
Opublikowano 22 sierpnia 20213 l W dniu 18.08.2021 o 19:16, Suavek napisał: Wydałem 100zł na Tetrisa. Nie żałuję niczego. Sztosik gra, doskonale wydana stówka
Opublikowano 22 sierpnia 20213 l 1 godzinę temu, dee napisał: Sztosik gra, doskonale wydana stówka Taaa, aż mi się klocki śnią po nocach...
Opublikowano 22 sierpnia 20213 l Jak dla mnie absolutne perły, a w szczególności Hyper Light Drifter. Axiom za to miewa naprawdę ciężki klimat horroru i do tego ta ścieżka dzwiękowa .
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Skusiłem się na promocje, a że pieniążki uzbierane z turniejów cska to za darmo to nawet ocet słodki
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Tanie kody na enebie wleciały, jak zawsze na koniec miecha to trzeba było zrobić preorder