Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile cię wyniosło? Też myślę czy nie wziąć bo wolałbym w to grać chyba na konsoli niz na PC z Epica.

Opublikowano

Ze zdrapek za wersję PS4/5 wychodzi tyle ile jest na PC. Ja kasę na Kenę mam przygotowaną od kilku miesięcy tylko się dalej zastanawiam czy brać zwykłą czy Deluxe. Pewnie skończy się na zwykłej, bo nie ma tam za fajnych bonusów.

Opublikowano

Preorder musiał wlecieć, nie widziałem innej opcji. Jednak wersja konsolowa, czilling z padzikiem w singielku (żadnych multi czy tam PVP nie będę ogrywać, bo nie mam na to czasu ani chęci) będzie wchodzić jak  z ł o t o.

image.thumb.png.bea7d854a7bee1ee5faa12590b05c83f.png

Na to z kolei namówił @Josh swoim postem. Nie grałem za czasów PS2, zagram za czasów XSX. Trwająca promka nie pomogła w decyzji "dobra, daj sobie spokój" no i wyszło jak wyszło.

image.thumb.png.cad3e6497eb6d3fe87e9a6c4e60358f7.png

A tu poleciałem na forumowym hajpie i spontanie, bo czemu nie.

image.thumb.png.4396bc672df3ffafa04de1ed1b84708b.png

I pewnie jeszcze dojdzie Kena, ale to potem.

• Plusik 3
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie grałem nigdy w żadną Civkę, to będzie mój pierwszy raz. Boję się.

IMG_20210912_151810.jpg

Opublikowano (edytowane)

W ciągu ostatnich dwóch miesięcy trochę tego było. Najnowsze zakupy to:

JEkHxzf.png

WEMQBi9.png

+ Na promkach wpadły Uncharted Lost Legacy, Shadow of the Tomb Raider, The Last of Us 2, Spiderman Miles Morales w pakiecie z pierwszą częścią. Dzięki Bogu za kody z Eneby. :D

Do tego doszło Death's Door na Xboxa.

Edytowane przez Bigby
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Wredny napisał:

@LiŚciu

Ja wczoraj trochę pograłem i gierka ma klimat :obama:

Do tego od początku cycunie :ohboy:

Ale dialogi to niezły cringe, gorsze chyba od pierwszego Residenta i Silent Hilla razem wziętych :yao:

No chyba nic nie przebije "Jill Sandwich"

Niemniej jednak chyba właśnie klimat którego już coraz próżniej szukać, w tej grze zrobi robote. 

Edytowane przez LiŚciu
Opublikowano
54 minuty temu, MEVEK napisał:

E_vJ_JmXoAsNfMb?format=jpg&name=large

Przy okazji wpada wersja na PS4 - cieszy mnie taka akcja bo mlody bedzie mogl grac rownolegle ze mnie. Nie bedzie:starwars: o pada:dance2: 

Na tym samym koncie czy dostajesz odzielny kod? Pamietam, że była kiedys taka akacja z RE0 i dostawało się kod w pudełku na PS3 również.

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał:

Na tym samym koncie czy dostajesz odzielny kod? Pamietam, że była kiedys taka akacja z RE0 i dostawało się kod w pudełku na PS3 również.

Z automatu wyskakuja 2 wersje w psstorze. Pobierasz ktora chcesz, badz obie :lapka:

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie samym GPU człowiek żyje i trzeba nieco poszerzyć bibliotekę, więc za psi grosz wpadł Assassin's Creed Unity, nie wiem co mi strzeliło do głowy skoro i tak po dwóch godzinach to wywalę z dysku. Jednak po pierwszym kontakcie z grą to od razu rzuciło mi się na uszy jak bardzo Ubi zeszło na psy z jakością audio w swoich grach. W zeszłym roku grałem w Valhallę i dźwięki z gry były jakby wydobywające się z głośnika nakrytego grubym kocem, natomiast staruszek Unity brzmi w porównaniu do ostatnich odsłon nieźle.

Na konsolę pobiera się też Metro Exodus z dodatkami. Ograłem podstawkę na PS4, świetna gra i ciągle pamiętam niedosyt jaki miałem po jej skończeniu stąd decyzja o odświeżeniu sobie tytułu. Na XSX z tego co widziałem na Digital Foundry to śmiga to nieźle i wygląda znacznie lepiej dzięki poprawkom wprowadzonym przez twórców.

Jedzie do mnie też Resident Evil 2, jeszcze nie grałem więc warto nadrobić.

• Plusik 1