Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

a planujesz wrócić do turniejowego grania w Halo?

przecież gram, odzywaj się na Live to możemy pograc

ogólnie jeśli chodzi o gierki to nie wiem w co ręce mam włożyć, nie mialem tak pod paru lat.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 414,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Black Frajdej dopadł i mnie. FEAR dla dodatków, Disco Elysium ogram sobie już z paczykiem po polsku - niby angielskim operuję niemal codziennie, ale to jest inny level i okazuje się, że jednak nie znam go tak dobrze jak mi się wydawało.

image.png.283597c2aff8cacb1d8f25f7a604e4f9.png

Zakup pod tytułem "biorę zanim zremasterują i usuną ze sklepów" :kaz:

image.png.8ad762ca7a5c656a5cafa746831aea86.png

Tu stwierdziłem, że przyda się dobry FPS na Switchu w obliczu niechybnych podróży świątecznych:

image.png.9e89bff9993a9e116f6736fdd44bcb4a.png

A na koniec, jakby nie wszedł kupon w losowaniu u zdrowego:

image.png.b700a1e8d9589f8e75fc47ceac25324f.png

Opublikowano
50 minut temu, Wredny napisał:

@Bzduras, tego FEARa to na kompa brałeś?

Bo na XBOXa chyba go nie ma w cyfrze.

Tak, na GOGu wyszło całe 8zł z jakimś groszem :xboss:Na Xa zostaje polowanie na pudełko (które również leży sobie na półce, ale bez dodatków - goła podstawka).

Opublikowano

fear byl za 8 zl na gogu?

ja pierdole, przegapilem :/

Opublikowano

Kupiłem rozszerzenie z darmowej wersji GodFall do Deluxe. 

Chujowa gra, w którą zaskakująco dobrze mi się gra. :reggie:

No, ale za chujowy gust trzeba płacić.:dafuq:

Przechwytywanie.png 

Opublikowano

37.90zł

Kusiło od dawna, a tu na promce Complete Edition. Promka do 23.12, zwykłe wydanie jest za 33zł do połowy stycznia

Screenshot_2021-12-22-12-28-19-697_com.scee.psxandroid.jpg

Opublikowano

Screenshot_2021-12-23-23-22-29-67_fff335ca613a5f557fcea787596aedca.jpg

Kaziu, nie zawiedź mnie :shotgun:

P.S nie myślcie, że za pełną kwotę. Tu zdrapeczka, tam zdrapeczka i ostatecznie wyszło 256 zł piękny kawalerze. 

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Na czas oczekiwania na Horizon FW. Jeszcze myślę o LiS true colors. 

W sumie ciekawie mi przelicza kupując we Francji na polskim storze. FC6 kosztuje 42 euro w promce, ale jako że kupiłem na polskim storze to mi policzyło 37 euro. Z każdą gra mi taniej tak wychodzi średnio o piątaka. 

20211224_105011.jpg

Opublikowano

U mnie podobnie...

Screenshot-20211224-140547-2.jpg

Ostatnia czesc jaka ukonczylem to trojeczka. Zobaczymy czy cos sie zmienilo w serii na lepsze :lapka:

Opublikowano

Kończę Doom Eternal, a tu okazuje się, że na wyprzedaży jest year one pass za jakieś 15ziko u brazylijczyka. RIP AND TEAR :shotgun:

doom1.png.601a0a087f65afca6f6e64f420dadbd4.pngdoom2.png.a63325dc85f73781edaeb728bb7a2108.png

Zajebiste są te arty

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Dokupiłem sobie czwartą i IMO najlepszą część Dead or Alive:

rS8kyTv.jpg

Gra nadal prezentuje się ładnie ale bardzo przydałoby się jej podbicie rozdzielczości. Ząbki atakują aż za bardzo.

Opublikowano

Mi najlepiej podeszła trójeczka. Widać było spory budżet plus filmik dla każdej postaci, jarało mnie to. Trochę mi w sumie brakuje tego we współczesnych bijatykach, indywidualnej historii danej postaci na koniec w takiej formie. 

Opublikowano

O chuju złoty, online w DoA4 nadal działa O_o

PS. No dla trojeczki to ja kupiłem pierwszego Xboxa :)

Opublikowano

Doa 4 i graw to byly moje pierwszy gry na 360. Wciaz mam plytki. Grafa i zmiany plansz robily mocno wtedy. 

Edytowane przez 20inchDT