Opublikowano 29 listopada 20213 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: a planujesz wrócić do turniejowego grania w Halo? przecież gram, odzywaj się na Live to możemy pograc ogólnie jeśli chodzi o gierki to nie wiem w co ręce mam włożyć, nie mialem tak pod paru lat.
Opublikowano 30 listopada 20213 l Black Frajdej dopadł i mnie. FEAR dla dodatków, Disco Elysium ogram sobie już z paczykiem po polsku - niby angielskim operuję niemal codziennie, ale to jest inny level i okazuje się, że jednak nie znam go tak dobrze jak mi się wydawało. Zakup pod tytułem "biorę zanim zremasterują i usuną ze sklepów" Tu stwierdziłem, że przyda się dobry FPS na Switchu w obliczu niechybnych podróży świątecznych: A na koniec, jakby nie wszedł kupon w losowaniu u zdrowego:
Opublikowano 30 listopada 20213 l @Bzduras, tego FEARa to na kompa brałeś? Bo na XBOXa chyba go nie ma w cyfrze.
Opublikowano 30 listopada 20213 l 50 minut temu, Wredny napisał: @Bzduras, tego FEARa to na kompa brałeś? Bo na XBOXa chyba go nie ma w cyfrze. Tak, na GOGu wyszło całe 8zł z jakimś groszem Na Xa zostaje polowanie na pudełko (które również leży sobie na półce, ale bez dodatków - goła podstawka).
Opublikowano 30 listopada 20213 l Na Steam jeszcze cała paczka za rozsądną kasę jest https://store.steampowered.com/app/21090/FEAR/
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Kupiłem rozszerzenie z darmowej wersji GodFall do Deluxe. Chujowa gra, w którą zaskakująco dobrze mi się gra. No, ale za chujowy gust trzeba płacić.
Opublikowano 22 grudnia 20213 l 37.90zł Kusiło od dawna, a tu na promce Complete Edition. Promka do 23.12, zwykłe wydanie jest za 33zł do połowy stycznia
Opublikowano 24 grudnia 20213 l Kaziu, nie zawiedź mnie P.S nie myślcie, że za pełną kwotę. Tu zdrapeczka, tam zdrapeczka i ostatecznie wyszło 256 zł piękny kawalerze. Edytowane 24 grudnia 20213 l przez ginn
Opublikowano 24 grudnia 20213 l Na czas oczekiwania na Horizon FW. Jeszcze myślę o LiS true colors. W sumie ciekawie mi przelicza kupując we Francji na polskim storze. FC6 kosztuje 42 euro w promce, ale jako że kupiłem na polskim storze to mi policzyło 37 euro. Z każdą gra mi taniej tak wychodzi średnio o piątaka.
Opublikowano 24 grudnia 20213 l U mnie podobnie... Ostatnia czesc jaka ukonczylem to trojeczka. Zobaczymy czy cos sie zmienilo w serii na lepsze
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Kończę Doom Eternal, a tu okazuje się, że na wyprzedaży jest year one pass za jakieś 15ziko u brazylijczyka. RIP AND TEAR Zajebiste są te arty Edytowane 27 grudnia 20213 l przez 20inchDT
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Kilka gierek z PS2 z nostalgii plus coś, co z jakiegoś powodu chciałem sprawdzić.
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Dokupiłem sobie czwartą i IMO najlepszą część Dead or Alive: Gra nadal prezentuje się ładnie ale bardzo przydałoby się jej podbicie rozdzielczości. Ząbki atakują aż za bardzo.
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Mi najlepiej podeszła trójeczka. Widać było spory budżet plus filmik dla każdej postaci, jarało mnie to. Trochę mi w sumie brakuje tego we współczesnych bijatykach, indywidualnej historii danej postaci na koniec w takiej formie.
Opublikowano 29 grudnia 20213 l O chuju złoty, online w DoA4 nadal działa O_o PS. No dla trojeczki to ja kupiłem pierwszego Xboxa
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Doa 4 i graw to byly moje pierwszy gry na 360. Wciaz mam plytki. Grafa i zmiany plansz robily mocno wtedy. Edytowane 29 grudnia 20213 l przez 20inchDT
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Wleciało kilka gierek w cyfrowej wersji. Najbardziej w sumie cieszę się z DLC które zawiera Polską nację w AoE2DE