Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Takie tam zakupy. Chciałem mieć wszystkie Residenty z głównej linii, a akurat trafiły się promocje. Na Switcha wziąłem 5 i 6, miałem już 0, 1 i 4. Na PS5 2, 3, 7 i 8. Brakuje mi remake 4, ale nie spieszy mi się. Będę sobie grał po kolei i zanim dojdę do 4 może coś spadnie z ceny. Do tego wpadł Ratchet w promocji. Myślałem, że sobie zbuduję kolekcję pudełek, ale drażniły mnie i one i płyty. Zdecydowanie wolę cyfrę
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r To chyba ostatnie zakupy za to półrocze. Voucher do Nintendo Switch. 100$ za dwie gry. Wychodzi ok, bo sama Zelda 70. Do tego dokupiłem Advance Wars które wyszło za 30.
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r No ekstra się ogląda zrzuty e-paragonów i potwierdzenia zakupu voucherów w formie ściany tekstu z telefonu. Już przemilczę, że swoje dane personalne podajesz przy okazji, jak np. mail.
Opublikowano 2 maja 20231 r Mariuszek cyfrowo, akurat na promce i nie trzeba będzie żonglować kartami przy Zeldzie
Opublikowano 6 maja 20231 r Kolejne zakupy pod decka: No i ostatnie choice też wpadło, kupione dla Warhammera i Windjammers 2.
Opublikowano 14 maja 20231 r Skrzeczące nastolatki za sterami gigantycznych robotów bojowych? Oczywiście, że będę grał.
Opublikowano 20 maja 20231 r Tak na wytchnięcie od Zeldziochy. Tyle się naczytałem w ostatnich dniach dobrego o tej grze, że nie mogłem przejść obok jak zobaczyłem promocję.
Opublikowano 20 maja 20231 r 2 godziny temu, Snake_Plissken napisał: W końcu Jade Empire wpada do kolekcji. mam na telefonie gdzie jest o dziwo po polsku, a na xboxie po angielsku
Opublikowano 24 maja 20231 r Można dyskutować "cyfra vs pudło", ale cyfra na PC mimo wszystko broni się cenami. Inna sprawa, że to już jest choroba, tj. kupowanie na zapas, bądź z sentymentu, bo nie mam pojęcia, czy/kiedy w to zagram. A tymczasem na Switchu w tej samej cenie co wszystkie powyższe gry EA kupiłem w promocji raptem jedno małe DLC...
Opublikowano 5 czerwca 20231 r Od jutra zaczynamy + całkiem dobra cena na Little Nightmares II. Jedynka mi się bardzo podobała.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Klimatyczny, śliczny, bardzo dobry indyk. Polecam miłośnikom rogali. Pięknie ta gra wygląda. Gram i bardzo sobie chwalę, rekomenduje przy tym. Nieco klasyki. Jedna z moich ukochanych gier na PSXa. Legenda. Całkiem nieźle idzie mi w mordobicia, ale SSF2T jest tak piekielnie ciężkie... Przedstawiać nie trzeba. Okolice 8 zł sztuka. Czyli więcej (znacznie więcej), niż za łebka należało wydać na żetony, by je na automatach przejść. Znakomicie się w nie gra na Słiczu. Z przyjemnością za te kilka(naście) zł przytuliłbym takie Night Slashers oraz Kadilaki i Dinozaury.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Si, 2 Turbo w singlu niewiele wybacza. Dopiero niedawno udało mi się zobaczyć endingi wszystkich postaci po legitnych przejściach arcade. Istnieje jednak bardziej hardkorowa bijatyka w singlu, która jest po prostu przegięcie trudna - Art of Fighting 2 od SNK.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r 20 minut temu, Sylvan Wielki napisał: Z przyjemnością za te kilka(naście) zł przytuliłbym takie Night Slashers oraz Kadilaki i Dinozaury. Dopisz sobie do listy Sengoku 3, jedna z najlepszych chodzonych bijatyk w jakie grałem. Może kiedyś wpadnie do promocji.