Opublikowano 8 czerwca 20231 r Cadillaki i Punisher wiadomo, że się nie pokażą, ale czemu Alien vs Predator nie wrzucili to nie wiem. Przecież był na tym Arcade Sticku w kształcie loga Capcomu wgrany więc jakieś tam prawa mają
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Super Meat Boy Forever + Dragon's Dogma: Dark Arisen za okolice 34 zł. Grzech nie kupić. Ależ będzie ogrywane.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Kupione w pakiecie za niecałe 15 złociszy, grzech nie wesprzeć polskiego studia
Opublikowano 1 lipca 20231 r Mnóstwo klasyki z letniej wyprzedaży na gogu. Jeden z battleneta. I dwa świetne DLC, w tym jeden do mojego ukochanego AoE2
Opublikowano 18 lipca 20231 r 4 godziny temu, Czoperrr napisał: 196 zł za całość Jak wyskakuje takie coś to trzeba się obawiać ?- This is a restricted product and it can be activated and played ONLY in Argentina.
Opublikowano 18 lipca 20231 r 7 minut temu, DonMisiek00 napisał: Jak wyskakuje takie coś to trzeba się obawiać ?- This is a restricted product and it can be activated and played ONLY in Argentina. Wydaję mi się że policja do Ciebie nie przyjdzie
Opublikowano 18 lipca 20231 r Teraz, oFi napisał: Wydaję mi się że policja do Ciebie nie przyjdzie Nie No tego się nie obawiam ale jakieś bany na konto lub inne zagrywki MS? Za 32 zł kupiłbym sobie Cyberpunka a za 7 zł Metro Exodusa
Opublikowano 22 lipca 20231 r Całość za 120zł. No i jak tu nie lubić zakupów w Argentynie Edytowane 22 lipca 20231 r przez Ins
Opublikowano 22 lipca 20231 r 6 godzin temu, Ins napisał: Całość za 120zł. No i jak tu nie lubić zakupów w Argentynie Też muszę zacząć odwiedzać Argentynkę.
Opublikowano 22 lipca 20231 r 2 godziny temu, creatinfreak napisał: Też muszę zacząć odwiedzać Argentynkę. Teraz lepiej Turcję.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Ceny tak dobre, że kolejne gierki wleciały. Pewnie nie będą to ostatnie zakupy ;]
Opublikowano 5 sierpnia 20231 r Nie możnna przejść obojętnie obok tych klasyków I to w takiej cenie https://store.steampowered.com/sub/439/ Edytowane 5 sierpnia 20231 r przez Assassins_78