Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Uzupełniania gierek we wtecznej ciąg dalszy. Za wszystko wyszło 39zł. Ultra
Opublikowano 27 czerwca 202427 cze Przebijam: Dragon Age w sumie miałem dodane do koszyka i z rozpędu łyknąłem.
Opublikowano 27 czerwca 202427 cze Jak widać głównie sobie pouzupełniałem indyki oraz w końcu nabyłem BG3. Do tego w ramach spóźnionego prezentu urodzinowego dostałem El Paso i Fading Afternoon.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Troche nowszych gier do grania na tv i na deck. I troche starszych gierek
Opublikowano 5 lipca 20245 lip Chyba znalazłem coś dobrego za śmieszne pieniądze. Pumpkin Jack ma ponad 90% na Steam, a w Hard Reset zawsze chciałem zagrać.
Opublikowano 10 lipca 202410 lip kilka zakupów z ostatnich wyprzedaży z myślą o Xboxie, Steam Decku i Anbernicu
Opublikowano 19 lipca 202419 lip Przed przyszłoroczną premierą GTA 6 warto sobie odświeżyć poprzednią odsłonę
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Portal "namówił" mnie na danie Half Life kolejnej szansy. Przy okazji przypomniałem sobie o tym:
Opublikowano 24 lipca 202424 lip Kolejne uzupełnienie gierek że wstecznej plus Terminator i Kingdom Heartsy. Może kiedyś ogram
Opublikowano 31 lipca 202431 lip Kolejne czyszczenie listy życzeń na gogu, Falllouta 4 mam na steam ale gołą wersję.
Opublikowano 8 sierpnia 20248 sie Na konsoli mnie ominęło przez 30fps, to teraz zagramy jak człowiek na PC master race
Opublikowano 9 sierpnia 20249 sie Kena - mam nadzieję, że port nie będzie skiepszczony no ale w takiej cenie nie będzie bolało. Dodatkowo, standardowo, kilka gierek we wstecznej. Edytowane 9 sierpnia 20249 sie przez Ins
Opublikowano 14 sierpnia 202414 sie Chyba pierwszy raz nie wkleję paragonu (w sensie maila od Steamka), bo wyjdzie z tego z 10 screenów Ale dzisiaj skusiłem się na promkę z Borderlands Pandora's Box Collection. Komentarz w sumie wymowny.