Square 8 509 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Wleciał dodatek do Księcia i od razu zrobiłem ulepszenie do wersji Kompletnej (czyt. to co było w Deluxe plus dwa stroje). 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Dopiero co odkryłem, że na gogu mają całą masę starych gier strategicznych, w które zagrywałem się za dzieciaka, a które można kupić za grosze: Powrót do złotej ery gier strategicznych 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 891 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września GoG to świetne miejsce na budowanie cyfrowej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 349 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Niby wyrażałem wątpliwości w temacie, czy to gra dla mnie, ale ciekawość wygrała i na Steam nabyłem właśnie UFO 50. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września (edytowane) Dead Rising to jeden z moich ulubionych exów z X360 (mam do tej pory w kolekcji limitkę), więc wziąłem odświeżone wydanie. Edytowane 19 Września przez wrog 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Po recce w PSX Extreme nie mogłem się powstrzymać, zobaczymy czy dobree, bo mocno zachęcające sądząc po tym o czym to i jakie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Dobra cena. Będzie na decka zamiast stunt gp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września W dniu 19.09.2024 o 22:25, Szermac napisał(a): Po recce w PSX Extreme nie mogłem się powstrzymać, zobaczymy czy dobree, bo mocno zachęcające sądząc po tym o czym to i jakie to jest Ja sie właśnie wstrzymałem, bo gierka podobno liczy 2h rozgrywki to poczekam na jeszcze mocniejszą promke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Wpadło Helldivers 2, akurat była promka 20% Po urlopie i skończeniu Astro będę katował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Obcowanie z Windows Store to specyficzne doświadczenie biorąc pod uwagę, że tam do tej pory nie ma opcji "koszyka" XD Ale co mi tam, obie gry kupione z myślą o Rog Ally. Automatę mam na PS4 w tej wersji ze steelzboczkiem i zrobiłem kiedyś pierwsze przejście. Teraz będę chciał klepnąć całość. Personę 4 przeszedłem chyba ze dwa razy na premierę na PS2, a teraz przyszła pora na tego świętego grala z Vity Co ciekawe, to wszystkie Persony na WinStore/XboxStore są play anywhere, czyli w jednej i tej samej cenie dostajemy licencje na konsolę i PC, więc pewnie na obecnym promo dokupię i Personę 5 Royale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 564 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września No dobra, czas zobaczyć, o co tu tyle hałasu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Pora zmienić nazwę tematu na Cyfrowe wypożyczenia growe 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 891 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Tylko gog.com Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 693 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września A całkiem niedawno poraz kolejny słyszałem sentencję, że tylko piractwo daje Ci prawdziwą własność xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 343 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Piractwo i GOG A jak spiracisz coś z GOGa to jest właśność^2, wtedy zostajesz właścicielem praw do spiraconego IP Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Voice of cards od Yoko Taro, dawno się czaiłem na to, znośna promka była za trylogie to wziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 891 Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Kolejne czyszczenie listy życzeń na gogu 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Upgrade wzięty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 349 Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Miałem kupić od dawna, a że jest festiwal turówek na Steam, to pewnie wleci jak tylko skończę BG3. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października Raz sie żyje. Co będę czekał na pudełeczko. Trzeba grać i sie cieszyć ze nasi dowieźli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października Zero the kamikaze Squirrel Zagrywałem się w to na Mega Drive. Szkoda tylko że ta wersja jest oparta na tej gorszej, z SNES. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października Czas wrócić do Silent Hill 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Może w końcu uda mi się namówić żonę do zagrania w coś ze mną 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi