Square 8 710 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Wleciał dodatek do Księcia i od razu zrobiłem ulepszenie do wersji Kompletnej (czyt. to co było w Deluxe plus dwa stroje). 2 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Dopiero co odkryłem, że na gogu mają całą masę starych gier strategicznych, w które zagrywałem się za dzieciaka, a które można kupić za grosze: Powrót do złotej ery gier strategicznych 6 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września GoG to świetne miejsce na budowanie cyfrowej kolekcji Cytuj
Jukka Sarasti 401 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Niby wyrażałem wątpliwości w temacie, czy to gra dla mnie, ale ciekawość wygrała i na Steam nabyłem właśnie UFO 50. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) Dead Rising to jeden z moich ulubionych exów z X360 (mam do tej pory w kolekcji limitkę), więc wziąłem odświeżone wydanie. Edytowane 19 września przez wrog 3 3 Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Po recce w PSX Extreme nie mogłem się powstrzymać, zobaczymy czy dobree, bo mocno zachęcające sądząc po tym o czym to i jakie to jest Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Dobra cena. Będzie na decka zamiast stunt gp 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września W dniu 19.09.2024 o 22:25, Szermac napisał(a): Po recce w PSX Extreme nie mogłem się powstrzymać, zobaczymy czy dobree, bo mocno zachęcające sądząc po tym o czym to i jakie to jest Ja sie właśnie wstrzymałem, bo gierka podobno liczy 2h rozgrywki to poczekam na jeszcze mocniejszą promke 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Wpadło Helldivers 2, akurat była promka 20% Po urlopie i skończeniu Astro będę katował 2 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Obcowanie z Windows Store to specyficzne doświadczenie biorąc pod uwagę, że tam do tej pory nie ma opcji "koszyka" XD Ale co mi tam, obie gry kupione z myślą o Rog Ally. Automatę mam na PS4 w tej wersji ze steelzboczkiem i zrobiłem kiedyś pierwsze przejście. Teraz będę chciał klepnąć całość. Personę 4 przeszedłem chyba ze dwa razy na premierę na PS2, a teraz przyszła pora na tego świętego grala z Vity Co ciekawe, to wszystkie Persony na WinStore/XboxStore są play anywhere, czyli w jednej i tej samej cenie dostajemy licencje na konsolę i PC, więc pewnie na obecnym promo dokupię i Personę 5 Royale. 1 Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No dobra, czas zobaczyć, o co tu tyle hałasu: 1 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Pora zmienić nazwę tematu na Cyfrowe wypożyczenia growe 1 1 Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września A całkiem niedawno poraz kolejny słyszałem sentencję, że tylko piractwo daje Ci prawdziwą własność xd Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Piractwo i GOG A jak spiracisz coś z GOGa to jest właśność^2, wtedy zostajesz właścicielem praw do spiraconego IP Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Voice of cards od Yoko Taro, dawno się czaiłem na to, znośna promka była za trylogie to wziałem Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Kolejne czyszczenie listy życzeń na gogu 5 2 Cytuj
Jukka Sarasti 401 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Miałem kupić od dawna, a że jest festiwal turówek na Steam, to pewnie wleci jak tylko skończę BG3. 3 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Raz sie żyje. Co będę czekał na pudełeczko. Trzeba grać i sie cieszyć ze nasi dowieźli 1 Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Zero the kamikaze Squirrel Zagrywałem się w to na Mega Drive. Szkoda tylko że ta wersja jest oparta na tej gorszej, z SNES. 2 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Czas wrócić do Silent Hill 1 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Może w końcu uda mi się namówić żonę do zagrania w coś ze mną 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi