Opublikowano 10 października 202410 paź Idealna gierka do grania z drugą połówką*, bawcie się dobrze! Spoiler *oprócz akcji ze słoniczką
Opublikowano 10 października 202410 paź Dzięki Panowie Mam szczęście do polecanych przez forumek gierek
Opublikowano 10 października 202410 paź 4 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Może w końcu uda mi się namówić żonę do zagrania w coś ze mną Mi się nie udało i ograłem finalnie z kolegą
Opublikowano 13 października 202413 paź Do tego właśnie wleciał ten fanowski mod HD + tryb ultrapłynnego scrollingu mapy oraz animacji konika. Wbijamy mapę na ekran 4K i nie ma mnie na 200h. edit: aj sorry, ten temat jest tylko o fizycznych gierkach (dzięki pan mod/admin za przeniesienie). A Epic Games bo była dobra promka poniżej dyszki (przy okazji zauważyłem, że mam tam kilkanaście dobrych gier z Amazona, które dodawałem kompulsywnie nigdy nie odpalając Epic Launchera), a na GOGu obecnie za 39 zł. Czytałem, że mod HD działa na tych obu platformach więc bez różnicy mi.
Opublikowano 13 października 202413 paź Do cyfrowych zakupów. Dlaczego na ubisoft kupione https://packaged-media.redd.it/n1r207r0bn7d1/pb/m2-res_1920p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1728831600&s=dbcf77c6bd96bf0b87c7c3b182f4a1def68647a1
Opublikowano 13 października 202413 paź Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Dlaczego na ubisoft kupione To jest Epic przecież
Opublikowano 15 października 202415 paź W dniu 11.10.2024 o 10:55, Paolo1986 napisał(a): Zakup w pakiecie, grzech było nie brać O, ja też, ja też! (TR 2013 już mam):
Opublikowano 16 października 202416 paź Po raz pierwszy ulepszenie do Deluxe było w promocji to wsparłem twórców tej świetnej gry. Jakby jeszcze dali patcha pod Pro to
Opublikowano 25 października 202425 paź Najbardziej wyczekiwana i najważniejsza tegoroczna premiera gry odhaczona
Opublikowano 26 października 202426 paź 4 godziny temu, SnoD napisał(a): Moje pierwsze wrażenia bardzo pozytywne Signalis sztosiwo, ograne w game passie ale na pewno kiedyś wrócę
Opublikowano 26 października 202426 paź Złamałem się i kupiłem, bo mam ochotę sobie poleżeć na sofie i pograć w coś bez walki i skomplikowanych mechanik. Ostatni raz w Broken Sword grałem chyba ze 25 lat temu. Nic nie pamiętam, więc dla mnie to właściwie nowa gra. Oczywiście będzie ogrywane na Deczku
Opublikowano 27 października 202427 paź Gog skusił kolejnymi klasykami do nadrobienia. Dodatkowo wleciały jeszcze na Steam Decka dwie gierki od Arkane.
Opublikowano 31 października 202431 paź Oryginał ograny na GameCube. Kilka lat później próbowałem na PC ale port był tragiczny jeśli chodzi o sterowanie, nawet pada nie obsługiwał. Miło będzie wrócić.
Opublikowano 31 października 202431 paź Na gog cena mojego wyczekiwanego Ys X bardziej przypomina ludzi, to i wpadło. Oczywiście łatwość odpalenia na Steam Decku o wiele mniejsza, zabawa z Heroikiem, ustawianiem opcji protona, dodawaniem do Steam (z jakiegoś powodu nawet restart SD nie pomógł, dopiero przejście do trybu pulpitu pomogło), limitem klatek, a HDR po prostu nie działa. Eh.
Opublikowano 2 listopada 20242 lis Na GOGu trwa wyprzedaż z okazji Halloween, z tej okazji wleciało kilka klasyków w śmiesznej cenie. Za to wszystko 56 zł.