Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.thumb.png.3d3093ad9e1e527b396c214627addc56.png

Do tego właśnie wleciał ten fanowski mod HD + tryb ultrapłynnego scrollingu mapy oraz animacji konika. Wbijamy mapę na ekran 4K i nie ma mnie na 200h.

image.jpeg.3c4f7f6f72d3d085504111092cccfa90.jpeg

edit:

aj sorry, ten temat jest tylko o fizycznych gierkach (dzięki pan mod/admin za przeniesienie). A Epic Games bo była dobra promka poniżej dyszki (przy okazji zauważyłem, że mam tam kilkanaście dobrych gier z Amazona, które dodawałem kompulsywnie nigdy nie odpalając Epic Launchera), a na GOGu obecnie za 39 zł. Czytałem, że mod HD działa na tych obu platformach więc bez różnicy mi.

• Plusik 2
Opublikowano

Złamałem się i kupiłem, bo mam ochotę sobie poleżeć na sofie i pograć w coś bez walki i skomplikowanych mechanik. Ostatni raz w Broken Sword grałem chyba ze 25 lat temu. Nic nie pamiętam, więc dla mnie to właściwie nowa gra.

PXL_20241026_172520884.thumb.jpg.323504c8602757c15e8400e3f98c8d7b.jpg

Oczywiście będzie ogrywane na Deczku :wub:

• Lubię! 2
Opublikowano

Na gog cena mojego wyczekiwanego Ys X bardziej przypomina ludzi, to i wpadło.

image.png.3243162df6372f2532207da5b563e827.png

Oczywiście łatwość odpalenia na Steam Decku o wiele mniejsza, zabawa z Heroikiem, ustawianiem opcji protona, dodawaniem do Steam (z jakiegoś powodu nawet restart SD nie pomógł, dopiero przejście do trybu pulpitu pomogło), limitem klatek, a HDR po prostu nie działa. Eh.

• Lubię! 1
  • Haha 1