Bzduras 12 470 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Idealna gierka do grania z drugą połówką*, bawcie się dobrze! Spoiler *oprócz akcji ze słoniczką Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Dzięki Panowie Mam szczęście do polecanych przez forumek gierek Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 4 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Może w końcu uda mi się namówić żonę do zagrania w coś ze mną Mi się nie udało i ograłem finalnie z kolegą Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Jak mi się nie uda, to najwyżej namówię znowu szwagra Cytuj
SnoD 2 316 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Okultystyczny pinball i klasyczne wyścigi motorowodne 1 Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Zakup w pakiecie, grzech było nie brać 2 Cytuj
_Red_ 12 014 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Do tego właśnie wleciał ten fanowski mod HD + tryb ultrapłynnego scrollingu mapy oraz animacji konika. Wbijamy mapę na ekran 4K i nie ma mnie na 200h. edit: aj sorry, ten temat jest tylko o fizycznych gierkach (dzięki pan mod/admin za przeniesienie). A Epic Games bo była dobra promka poniżej dyszki (przy okazji zauważyłem, że mam tam kilkanaście dobrych gier z Amazona, które dodawałem kompulsywnie nigdy nie odpalając Epic Launchera), a na GOGu obecnie za 39 zł. Czytałem, że mod HD działa na tych obu platformach więc bez różnicy mi. 2 Cytuj
Ukukuki 6 946 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Do cyfrowych zakupów. Dlaczego na ubisoft kupione https://packaged-media.redd.it/n1r207r0bn7d1/pb/m2-res_1920p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1728831600&s=dbcf77c6bd96bf0b87c7c3b182f4a1def68647a1 1 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Dlaczego na ubisoft kupione To jest Epic przecież 1 Cytuj
Rozi 595 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października W dniu 11.10.2024 o 10:55, Paolo1986 napisał(a): Zakup w pakiecie, grzech było nie brać O, ja też, ja też! (TR 2013 już mam): Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Po raz pierwszy ulepszenie do Deluxe było w promocji to wsparłem twórców tej świetnej gry. Jakby jeszcze dali patcha pod Pro to Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Nie mogłem się powstrzymać 1 Cytuj
Czokosz 60 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Wpadły trzy perełki na gogu. 3 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Najbardziej wyczekiwana i najważniejsza tegoroczna premiera gry odhaczona Cytuj
SnoD 2 316 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Moje pierwsze wrażenia bardzo pozytywne 2 Cytuj
Chewie 144 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 4 godziny temu, SnoD napisał(a): Moje pierwsze wrażenia bardzo pozytywne Signalis sztosiwo, ograne w game passie ale na pewno kiedyś wrócę Cytuj
DarkStar 80 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Złamałem się i kupiłem, bo mam ochotę sobie poleżeć na sofie i pograć w coś bez walki i skomplikowanych mechanik. Ostatni raz w Broken Sword grałem chyba ze 25 lat temu. Nic nie pamiętam, więc dla mnie to właściwie nowa gra. Oczywiście będzie ogrywane na Deczku 2 Cytuj
Czokosz 60 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Gog skusił kolejnymi klasykami do nadrobienia. Dodatkowo wleciały jeszcze na Steam Decka dwie gierki od Arkane. 1 1 Cytuj
Ukukuki 6 946 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Oryginał ograny na GameCube. Kilka lat później próbowałem na PC ale port był tragiczny jeśli chodzi o sterowanie, nawet pada nie obsługiwał. Miło będzie wrócić. 4 Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Na gog cena mojego wyczekiwanego Ys X bardziej przypomina ludzi, to i wpadło. Oczywiście łatwość odpalenia na Steam Decku o wiele mniejsza, zabawa z Heroikiem, ustawianiem opcji protona, dodawaniem do Steam (z jakiegoś powodu nawet restart SD nie pomógł, dopiero przejście do trybu pulpitu pomogło), limitem klatek, a HDR po prostu nie działa. Eh. 1 1 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada W końcu do nadrobienia wjechało 6 Cytuj
Ukukuki 6 946 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Na GOGu trwa wyprzedaż z okazji Halloween, z tej okazji wleciało kilka klasyków w śmiesznej cenie. Za to wszystko 56 zł. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi