SnoD 2 314 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Panie Kojimbo, daję okejkę za Play Anywhere, zrobię drugie podejście na Rogu. 7 1 Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Myślałem nad zakupem jakieś całe 10 sekund 7 1 Cytuj
Ins 5 743 Opublikowano piątek o 05:12 Opublikowano piątek o 05:12 Dołączam do kurierki Plus wcześniejsze zakupy: 6 1 Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano poniedziałek o 12:43 Opublikowano poniedziałek o 12:43 Children of Morta Complete i Frost Punk GOTY po 13zł, to ciężko było się oprzeć. Obie miałem na oku długo, tylko odwieczny problem to oczywiście czas (szczególnie, że oprócz powyższych wpadło jeszcze najnowsze DLC do Vampire Survivors). Bo czas marnuję na kolejne powtarzalne życie na farmie... SoS: FoMT to remake Back to Nature z PSX i wersji GBA, ale niestety z pewnymi zmianami, które moim zdaniem odebrały grze mnóstwo tego oryginalnego uroku. Niby gra się podobnie/tak samo, a jednak można odnieść wrażenie, że gra to jakiś amatorski projekt. Najgorzej wypada oprawa wizualna i stylistyka. Oczywiście wciąż gra się dobrze, szczególnie na Steam Decku (minus irytujący bug usuwający ikonki przycisków po użyciu kalendarza...), ale siłą napędową jest tutaj zdecydowanie nostalgia. Gdyby nie to, to chyba bym szybko odpuścił, albo na jakimś handheldzie wrócił do wersji 2D. Poniekąd żałuję, że na pierwszy ogień nie poszedł Rune Factory 4. Podobno jedna z najlepszych odsłon, a sam grałem tylko w dwójkę na NDS i mam bardzo miłe wspomnienia. No i jednak jest to coś więcej, jeśli chodzi o gameplay, bo dochodzi również walka, zbieranie stworków itp. Ale na pewno nie ucieknie, bo pomimo ukończenia Stardew Valley na 100% nadal nie mam dość tego typu gier. Szczególnie w tym jesiennym okresie. 3 Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano poniedziałek o 13:15 Opublikowano poniedziałek o 13:15 29 minut temu, Suavek napisał(a): Frost Punk GOTY po 13zł Co? Gdzie takie SMAKOŁYKI rozdają? Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano poniedziałek o 13:38 Opublikowano poniedziałek o 13:38 22 minuty temu, Bzduras napisał(a): Co? Gdzie takie SMAKOŁYKI rozdają? https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/birthday-favorites-build-your-own-bundle Trzeba kupić min. 2 gry. Ale w tym przypadku oferta i tak jest zacna. 1 Cytuj
Dante 430 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Na X360 bawiłem się bardzo dobrze to i skusiłem się na wersję na nowsze systemy. 1 Cytuj
Chewie 141 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Dałem się przekonać. Tera pytanie czy kiedyś to odpale 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi