drozdu7 2 809 Opublikowano wtorek o 16:43 Opublikowano wtorek o 16:43 1 godzinę temu, Paolo1986 napisał(a): @PiotrekPzdania nie zmieniłemKlimacik, bardzo przyjemna eksploracja i cudne widoki. Spędziłem przy tej gierce 70 godzin i wbiłem Jest w tym jakaś fabuła czy fajne misje? Cytuj
Paolo1986 754 Opublikowano wtorek o 17:45 Opublikowano wtorek o 17:45 54 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Jest w tym jakaś fabuła czy fajne misje? Jakaś fabuła jest Ogólnie do tego aspektu nie ma co przywiązywać wielkiej wagi (jak to w grach Ubisoftu). Najprzyjemniejsza jest właśnie eksploracja świata (najlepiej po odblokowaniu ikrana) i jego "oczyszczanie", polowania na zwierzęta, crafting (fajne minigierki z pozyskiwania odpowiedniej jakości surowców). Jest też sporo znajdziek, które pozwalają lepiej poznać ten świat i jego historię. Mówiło się, że ta gra to taki "farkraj" na Pandorze. To tylko trochę prawda. Niemniej polecam samemu obadać i nie przejmować się fabułą Cytuj
Donatello1991 1 426 Opublikowano czwartek o 12:02 Opublikowano czwartek o 12:02 Kurde ten RDR2 na pc to niszczator. Steamowa wyprzedza. Metro i RDR 2 do ogrania, Wiesiu do kolekcji steam. 2 Cytuj
l33t 133 Opublikowano czwartek o 19:00 Opublikowano czwartek o 19:00 Kolekcja klasyki pod kołderkowe granie. W sumie to aż 9 gierek za niecałą stówę. A ile przy tym godzin czystej frajdy! 3 1 Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano czwartek o 19:08 Opublikowano czwartek o 19:08 Alice i Psychonauts 2 1 Cytuj
Bzduras 12 645 Opublikowano czwartek o 19:13 Opublikowano czwartek o 19:13 Gdyby tylko te rury z EA usunęły wymóg always online i EA App z kolekcji Mass Effecta to byłoby to perfecto na deczka. Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano czwartek o 20:04 Opublikowano czwartek o 20:04 do ogrania w ´25.....mam nadzieje 1 Cytuj
l33t 133 Opublikowano czwartek o 21:30 Opublikowano czwartek o 21:30 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Gdyby tylko te rury z EA usunęły wymóg always online i EA App z kolekcji Mass Effecta to byłoby to perfecto na deczka. Skończyłem od nich na Decku niedawno Titanfalla 2 i obyło się bez dziwnych akcji. Ale wolałbym faktycznie móc ten bezużyteczny launcher pożegnać, biorąc pod uwagę, że kampania w trylogii ME to trochę więcej niż 6 godzin. No ale w tej cenie nie mogłem się oprzeć. 1 Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano czwartek o 22:16 Opublikowano czwartek o 22:16 wracam do jednej z najukochanszych gier z ery ps2 1 Cytuj
Chewie 164 Opublikowano czwartek o 22:28 Opublikowano czwartek o 22:28 W dniu 26.11.2024 o 17:26, Czokosz napisał(a): Trochę dobroci wpadło na Gogu. Cuphead podrażnił moją ambicję, bo dostawałem takiego łupnia, że jakiś czas temu szybko się poddałem i zrobiłem zwrot. Teraz zacisnę zęby, najwyżej będę płakał w poduszkę i przeklinał wszystko na czym świat stoi, ale ukończę to cholerstwo. Zresztą sam kreskówkowy desing tej gierki mega mi się podoba, więc może to mi chociaż trochę osłodzi trudy, które napotkam na swojej drodze. Reszta tytułów to klasyki, które chce nadrobić. W Kotor i Jedi Knight nigdy nie grałem, a po nowym Jedi Survivor mam ochotę na kolejne gry z tego uniwersum. Z kolei na Bioshocki czaje się od dłuższego czasu, bo ukończyłem z dwa lata temu Bioshock Inifnite i bawiłem się przednio, więc przyszła pora na odwiedzenie kolejnych utopijnych cywilizacji schowanych gdzieś tam wysoko ponad chmurami albo w oceanicznych głębinach : ) Cuphead jest do przejścia, gorzej z osiągnięciami za najtrudniejszy poziom Cytuj
DarkStar 105 Opublikowano wczoraj o 07:03 Opublikowano wczoraj o 07:03 W 2020 po raz pierwszy ograłem pierwsze Psychonatus we wstecznej. Kiedyś uruchomiłem raz bodajże na PS3 (albo PS4?) wersję z PS2 i się od razu odbiłem. Dopiero na Series X przysiadłem i mimo drewnianego sterowania nie tylko ukończyłem, ale byłem wręcz zachwycony tym co zobaczyłem. Zaraz na początku 2021 sobie pożyczyłem PSVR, żeby ograć Rhombus of Ruin, aby mieć kompletną historię przed dwójką, która miała mieć wkrótce premierę w Game Passie. Tym sposobem... zagrałem w Psychonauts 2 dopiero wczoraj i to na ROG Ally i nawet nie z Game Passa. Super cena, gra na handheldzie wygląda świetnie i działa super. Cena mnie skusiła, bo jest dużo taniej niż nawet PC Game Pass na miesiąc, a przynajmniej nie mam ciśnienia, żeby grać w coś z abonamentu, bo przecież zapłacone. 1 Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Gorączka Black Fridayowa na zimowe wieczory z kakałkiem i śniegiem za oknem 2 1 Cytuj
DarkStar 105 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, Szermac napisał(a): śniegiem za oknem Jakim śniegiem? ;P Edytowane 22 godziny temu przez DarkStar 1 Cytuj
Bzduras 12 645 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Nie wziąć w tej cenie to grzech. 1 2 Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Pierwsze zakupy na Steamie od parunastu lat 1 Cytuj
krzysiek923 1 675 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Automobilista 2 też warta zakupu. Cytuj
GearsUp 224 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Jako fan Mikro Maszyn i innych top down ścigałek muszę sprawdzić 1 Cytuj
Czokosz 79 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Dokupiłem sobie jeszcze parę Star Warsów do ogrania. Niedawno ograłem Star Wars Jedi:Survivor, teraz wleciał pierwszy KotOR i czuje, że po jego ukończeniu jeszcze będzie mi mało, więc kupiłem na zapas. Do tego Blood West wleciał na promce. Edytowane 9 godzin temu przez Czokosz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi