MaZZeo 14 240 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Kolejny zakup, zobaczymy czy rzeczywiście sztos jak mówią 2 Cytuj
Czokosz 120 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Przy porannej kawce przypadkiem kliknąłem w zakładkę z logiem Goga i nim zdążyłem się ewakuować skończyłem z czterema grami w koszyku. 3 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Jakbyś napisał, że skończyłeś z czterema kobietami w łóżku to też by się zgadzalo Cytuj
Dante 450 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Miałem nie brać, bo pewnie nie będę miał czasu szybko ograć, ale z drugiej strony strasznie kusi i liczę, że dobry wynik da nadzieję na więcej gier z uniwersum Blood Omen/Legacy of Kain. 2 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Miałem już nic nie kupować ale w takich promocjach to aż żal się nie skusić. I to nawet pomimo tego że wszystkie te gry poza Legionem Samobójców już dawno mam. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ja wyrwałem Hogwart's Legacy na PS5 w fajnej cenie dzięki punktom z PS Stars. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Muszę zobaczyć to intro i usłyszeć głos Elder Goda natywnie na konsoli u siebie 2 Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 7 hours ago, Szermac said: Muszę zobaczyć to intro i usłyszeć głos Elder Goda natywnie na konsoli u siebie Jak nie będzie ruskiego-polskiego dubbingu, to słaby to remaster. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Kilka klasyków za 22 zł łącznie. 2 2 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Smak dzieciństwa za zaledwie 6$. Wszystkie części Komą and Kąker oraz wszystkie Red Alerty. Teraz musze gdzieś wyhaczyć dodatkowy czas na pogranie Cytuj
Czokosz 120 Opublikowano piątek o 18:02 Opublikowano piątek o 18:02 Wpadły trzy gierki z Goga pod choinkę. 2 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano sobota o 08:29 Opublikowano sobota o 08:29 (edytowane) Mam już prawie komplet największych jRPG Atlusa, których jeszcze nie przeszedłem. Zastanawiam się tylko czy wcześniej nie przejść na 2DS pierwszej części Soul Hackers. Edytowane sobota o 08:30 przez SnoD 2 Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano sobota o 08:46 Opublikowano sobota o 08:46 15 minut temu, SnoD napisał(a): Zastanawiam się tylko czy wcześniej nie przejść na 2DS pierwszej części Soul Hackers. Nie ma właściwie żadnego związku między obiema grami, poza tytułem. Coś jak główne Megateny. 1 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano niedziela o 09:39 Opublikowano niedziela o 09:39 Kolejne dwa klasyczki. Pudełko Painkillera opchnąłem więc czas kupić cyfrę. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano poniedziałek o 10:23 Opublikowano poniedziałek o 10:23 Jakoś mnie ta gra ominęła na PS4, na pudełkowe promki z serii hits za 39,99 chyba nigdy nie trafia więc sprawdzi się tak. 2 Cytuj
Czokosz 120 Opublikowano poniedziałek o 11:34 Opublikowano poniedziałek o 11:34 Kolejne przedświąteczne zakupy Amnesia ograna kiedyś w game passie dwa razy pod rząd, obok Somy to moja ulubiona gra od Frictional Games, do której mam ochotę wrócić po nowym roku. Diablo i Prey dwa sztosy do nadrobienia również na przyszły rok. No i na sam koniec Cyberpunk, w którego nigdy nie grałem i jest to jedyna gra od Redów, która mi została do przejścia. Zdążyłem odpalić na chwilę i coś czuje, że czeka mnie kolejna epicka przygoda. 2 1 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano poniedziałek o 11:36 Opublikowano poniedziałek o 11:36 Godzinę temu, messer88 napisał(a): Jakoś mnie ta gra ominęła na PS4, na pudełkowe promki z serii hits za 39,99 chyba nigdy nie trafia więc sprawdzi się tak. Taa Days Gone, TloU 2 czy Tsushima PS4 dostały jakieś dziwne ceny znów w pudłach. God of War i Kolekcja Drake,a jest teraz na moim cyfrowym radarze Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano poniedziałek o 12:25 Opublikowano poniedziałek o 12:25 Part2 to pamiętam że poszły w górę po ogłoszeniu patcha pod 5, tak to często latały po 4 dyszki. Cytuj
Czokosz 120 Opublikowano wczoraj o 12:28 Opublikowano wczoraj o 12:28 Raz już przeszedłem ten tytuł na ps5, ale pudełko sprzedałem, bo wiedziałem, że będę robił kolejne podejście na PC. Rok temu zrobiłem upgrade kompa właśnie dla takich gier Gierka już się instaluje i jeszcze dziś wracam na zamglone ulice Silent Hill ponownie doświadczyć tej pięknej przygody, która wyszła spod ręki naszych mistrzów z Krakowa. 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano wczoraj o 13:53 Opublikowano wczoraj o 13:53 Pierwsze vr2'owe zakupy. Chwile gram w to metro i uwazam, ze to system seller 2 Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano wczoraj o 19:25 Opublikowano wczoraj o 19:25 Najlepsze ze Rebirth mam na PS5 a CC na Switch-a w pudłach ...ale master race to master race 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi