Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gog-new.png

Przy porannej kawce przypadkiem kliknąłem w zakładkę z logiem Goga i nim zdążyłem się ewakuować skończyłem z czterema grami w koszyku. 

• Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano

Miałem nie brać, bo pewnie nie będę miał czasu szybko ograć, ale z drugiej strony strasznie kusi i liczę, że dobry wynik da nadzieję na więcej gier z uniwersum Blood Omen/Legacy of Kain. 

image.thumb.png.a58ba25bb81e66d1f98691d21e2134db.png

• Plusik 2
Opublikowano

Miałem już nic nie kupować ale w takich promocjach to aż żal się nie skusić. I to nawet pomimo tego że wszystkie te gry poza Legionem Samobójców już dawno mam. 

jediocalaly.png.de1a114ffe0cca6dae67a0fbab1b55f9.png

jediupadly.png.a1d0f1fa741f7285af92780ca207ff9d.png

wrc.png.dd7bfc48fc85d140fc8accfc8f5a0113.png

masseffect.png.9b557e00371619b7484260cd9945f249.png

batman.png.8c13a1083408c90a0d5c7d851c9731c1.png

legion.png.0d9787325a123e311c2e8391a1517f6e.png

Opublikowano
7 hours ago, Szermac said:

Muszę zobaczyć to intro i usłyszeć głos Elder Goda natywnie na konsoli u siebie :banderas:

193b2de175d1-screenshotUrl (1).jpg

Jak nie będzie ruskiego-polskiego dubbingu, to słaby to remaster. :D

Opublikowano (edytowane)

Mam już prawie komplet największych jRPG Atlusa, których jeszcze nie przeszedłem. Zastanawiam się tylko czy wcześniej nie przejść na 2DS pierwszej części Soul Hackers.

Screenshot_20241214_092649_Chrome.jpg.1bb4b478d255311b814974a4ad541900.jpg

Edytowane przez SnoD
  • Plusik 2
Opublikowano
15 minut temu, SnoD napisał(a):

Zastanawiam się tylko czy wcześniej nie przejść na 2DS pierwszej części Soul Hackers.

Nie ma właściwie żadnego związku między obiema grami, poza tytułem. Coś jak główne Megateny.

• Dzięki 1
Opublikowano

goggog.png

Kolejne przedświąteczne zakupy :)

Amnesia ograna kiedyś w game passie dwa razy pod rząd, obok Somy to moja ulubiona gra od Frictional Games, do której mam ochotę wrócić po nowym roku. Diablo i Prey dwa sztosy do nadrobienia również na przyszły rok. No i na sam koniec Cyberpunk, w którego nigdy nie grałem i jest to jedyna gra od Redów, która mi została do przejścia. Zdążyłem odpalić na chwilę i coś czuje, że czeka mnie kolejna epicka przygoda. 

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał(a):

Jakoś mnie ta gra ominęła na PS4, na pudełkowe promki z serii hits za 39,99 chyba nigdy nie trafia więc sprawdzi się tak.

Taa Days Gone, TloU 2 czy Tsushima PS4 dostały jakieś dziwne ceny znów w pudłach. 

God of War i Kolekcja Drake,a jest teraz na moim cyfrowym radarze 

Opublikowano

steam.png

Raz już przeszedłem ten tytuł na ps5, ale pudełko sprzedałem, bo wiedziałem, że będę robił kolejne podejście na PC. Rok temu zrobiłem upgrade kompa właśnie dla takich gier :) Gierka już się instaluje i jeszcze dziś wracam na zamglone ulice Silent Hill ponownie doświadczyć tej pięknej przygody, która wyszła spod ręki naszych mistrzów z Krakowa.

• Plusik 1