oFi 2 519 Opublikowano 21 grudnia 2024 Opublikowano 21 grudnia 2024 Zaczynamy święta z potężnym DLC Cytuj
Paolo1986 823 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 Forumek polecał, to i jest 2 1 Cytuj
Czokosz 151 Opublikowano 24 grudnia 2024 Opublikowano 24 grudnia 2024 Zachciało mi się samurajskich klimatów. 2 Cytuj
XM. 11 129 Opublikowano 24 grudnia 2024 Opublikowano 24 grudnia 2024 22 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Forumek polecał, to i jest Mnie pojebało bo kupiłem na promce i na sd i na ps xd 1 Cytuj
Szermac 2 916 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Nadszedł czas aby ograć ten Hidden Gem GOTY 2024 1 Cytuj
SnoD 2 355 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Ostatnie zakupy na Xbox/Windows Store: 1 Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Godzinę temu, Szermac napisał(a): Pierwsze zakupki w roku Ten Nobody wants to die obiecałem sobie, że ogram. Później wywaliłem z Wishlisty, bo stwierdziłem, że w 2024 nie ma szans bym znalazł na to czas. I teraz wpadam do tematu, widzę to u Ciebie i z powrotem ląduje u mnie na WH W TYM ROKU MOŻE SIĘ UDA Cytuj
Szermac 2 916 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 1 minutę temu, oFi napisał(a): Ten Nobody wants to die obiecałem sobie, że ogram. Później wywaliłem z Wishlisty, bo stwierdziłem, że w 2024 nie ma szans bym znalazł na to czas. I teraz wpadam do tematu, widzę to u Ciebie i z powrotem ląduje u mnie na WH W TYM ROKU MOŻE SIĘ UDA Przecież to walkin sim na kilka godzin Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 3 gry w tym samym czasie na zmiane lecą - może być ciężko w pierwszym kwartale - trust me Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Przecież to walkin sim na kilka godzin no z 5 max Cytuj
Dante 478 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Kupiłem sobie kilka prezentów na święta i nowy rok na Steam:) Mieszanka gatunków i pozycja, na które miałem oko już jakiś czas. 2 Cytuj
Czoperrr 5 283 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Drobne zakupy za 13 zł. Podobno świetny horror, a obok zabójca Quake i Dooma 2 Cytuj
Galaktyczny Wojażer 0 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Drobne zakupy za 13 zł. Podobno świetny horror, a obok zabójca Quake i Dooma Kurde gdyby historia potoczyła się inaczej i Daikatana wyszłaby spod znaku id to było by sztosiwo. Osobiście lubię, przeszedłem raz lata temu, drugi raz chyba w zeszłym roku z fanowskim patchem gdzie można miedzyinnymi usunąć tych (pipi)i co chodzą z tobą. Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ukukuki 7 263 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Kolejne czyszczenie listy życzeń na gog.com 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi