Opublikowano 24 grudnia 202424 gru 22 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Forumek polecał, to i jest Mnie pojebało bo kupiłem na promce i na sd i na ps xd
Opublikowano 2 stycznia2 sty Godzinę temu, Szermac napisał(a): Pierwsze zakupki w roku Ten Nobody wants to die obiecałem sobie, że ogram. Później wywaliłem z Wishlisty, bo stwierdziłem, że w 2024 nie ma szans bym znalazł na to czas. I teraz wpadam do tematu, widzę to u Ciebie i z powrotem ląduje u mnie na WH W TYM ROKU MOŻE SIĘ UDA
Opublikowano 2 stycznia2 sty 1 minutę temu, oFi napisał(a): Ten Nobody wants to die obiecałem sobie, że ogram. Później wywaliłem z Wishlisty, bo stwierdziłem, że w 2024 nie ma szans bym znalazł na to czas. I teraz wpadam do tematu, widzę to u Ciebie i z powrotem ląduje u mnie na WH W TYM ROKU MOŻE SIĘ UDA Przecież to walkin sim na kilka godzin
Opublikowano 2 stycznia2 sty 3 gry w tym samym czasie na zmiane lecą - może być ciężko w pierwszym kwartale - trust me
Opublikowano 2 stycznia2 sty 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Przecież to walkin sim na kilka godzin no z 5 max
Opublikowano 2 stycznia2 sty Kupiłem sobie kilka prezentów na święta i nowy rok na Steam:) Mieszanka gatunków i pozycja, na które miałem oko już jakiś czas.
Opublikowano 11 stycznia11 sty Drobne zakupy za 13 zł. Podobno świetny horror, a obok zabójca Quake i Dooma
Opublikowano 11 stycznia11 sty Drobne zakupy za 13 zł. Podobno świetny horror, a obok zabójca Quake i Dooma [emoji4] Kurde gdyby historia potoczyła się inaczej i Daikatana wyszłaby spod znaku id to było by sztosiwo. Osobiście lubię, przeszedłem raz lata temu, drugi raz chyba w zeszłym roku z fanowskim patchem gdzie można miedzyinnymi usunąć tych (pipi)i co chodzą z tobą. Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 stycznia13 sty Trzeba wspierać polskich deweloperów - zakupione na Windows Store, gra jest Play Anywhere, więc w jednej cenie licencja na PC i Xboxa Edytowane 13 stycznia13 sty przez SnoD
Opublikowano 23 stycznia23 sty 2 godziny temu, Szermac napisał(a): Jakiś czas temu ograłem na PS3. Doświadczenie KOMPLETNE