Mari4n 624 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego To już będzie trzecie podejście do gry. Za pierwszym zaciąłem się na jednym bossie, a nie mogłem się cofnąć, za drugim jakoś przestałem grać. Klamoty czekają 2 Cytuj
Labtec 3 712 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Crash Bandicoot taniej jeszcze wyszedł niż w promocji sam bo miałem już org. trylogie i Spyro, wiec czemu nie słyszałem ze ta gra potrafi być niezły hardcore, Syn chciał Pico Park wiec będzie kanapowy co-op 3 Cytuj
Square 8 974 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Najlepszy Crash z platformówek, szkoda że piątkę anulowali i chyba nie powstanie. 2 Cytuj
grzybiarz 10 409 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Na Steam czasem wchodzę w ostatnie rzeczy jakie się dzieją i często widzę zakupy forumowiczy - zawsze można się dowiedzieć o promocjach. Też franko wziąłem bo tanio. No i w sumie ten crash chyba 6 dych, ale mam na psn. 1 Cytuj
Rozi 911 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Switch jest aktualnie maszynką do boomer shooterów. Po genialnym pierwszym Doomie (ta gra się nie zestarzała, a edycja Doom I+II to jest dzieło sztuki) cisnę dwójkę (hehe), a przed chwilą nabyłem takie cudeńka (Doom 64, Doom 3 i Duke Nukem 3D już są na karcie): 2 Cytuj
zdrowywariat 514 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nie czekajcie, bawcie się już dziś, to są sztosy, jak w to się gra, jak to się prezentuje i jakie to ma ost, jakie to jest dobre. Nie wiem, w co pierwsze grać, czy w Guns of Fury, czy w Metal Suits Cytuj
Plackus 469 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Wskoczyła fajna promka (to wziąłem na drugie przejście) Na PS3 brakło jednego pucharka do calaka. Według mnie dużo lepsza od drugiej części której nie ukończyłem i raczej nie ukończę. 1 Cytuj
Szermac 3 080 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Wzięte na promce. Creepy point'n'click jak za najlepszych lat? Jeszcze jak 2 Cytuj
Shen 10 284 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego jedna visual novela i kolekcja Kunio do kanapowego multi 1 Cytuj
mitra 1 819 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Kilka gierek z ostatniego czasu. Zawsze chciałem zobaczyć jak ten Burnouta latał. Chwilę pograłem ale na razie zeszło na drugi plan Tu popełniłem głupi błąd bo albo nie widziałem innej promki a teraz widzę, że jest bundle gdzie są 3 gry Sherlocka + The Sinking City na PS5 za śmieszne pieniądze. Więc wpadł bundle Sherlocka i osobno dokupione The Sinking City PS5. Na szczęście były bardzo tanie a, że miałem kilka złociszy w portfelu to... Wersja na PS4 The Sinking City Worshippers of the Necronomicon też leży na dysku. Cytuj
Szermac 3 080 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Kolejny p'n'c w kolejce po Fran Bow, od moich nowych mistrzów 1 Cytuj
Bzduras 13 177 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Jak masz taki arc z point and click to może Deponia? Kolekcja często lata na promkach za grosze. Cytuj
Szermac 3 080 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Jak masz taki arc z point and click to może Deponia? Kolekcja często lata na promkach za grosze. Próbowałem kiedyś, ale mi nie zażarło. Jednak jak się tak rozpędzam z nimi to pewnie wrócę no i zobacze Cytuj
dominalien 312 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego (edytowane) Ja od lat próbuję przez Deponię przebrnąć i nie mogę. Jestem gdzieś w połowie drugiej części. Słaba angielska lokalizacja i słabe głosy. W sensie aktorzy ok, ale kiepska reżyseria. Wszystko oparte na humorze, ale źle przeniesione na angielski i nie śmieszy a żenuje. To zresztą bolączka wielu niemieckich gier przygodowych. Kupowałem to wszystko kiedyś jak leci z entuzjazmem i nigdy nie grałem, bo mnie wkurzała słaba jakość. Ankh, Jack Keane, potencjalnie fajne produkty. Jak ktoś gra po niemiecku powinno być ok. Edytowane 20 lutego przez dominalien Cytuj
Szermac 3 080 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego No kojarzę, że cienko mi się w to grało, nie było jakoś super. Cytuj
xenomorph 0 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego (edytowane) Jeśli, ktoś posiada konto amazon , ma możliwość zassania na swojego PC i ixa ( oczywiście za darmo ) Wolfenstein Young Blood https://gaming.amazon.com/wolfenstein-youngblood-xbox/dp/amzn1.pg.item.7d9f56d8-7b28-485f-86aa-9ea4b6ca34d0?ingress=amzn&ref_=SM_WolfensteinYoungbloodXBOX_S01_FGWP_CRWN&signedIn=true Więc klik i zakup Edytowane 21 lutego przez xenomorph Cytuj
grzybiarz 10 409 Opublikowano środa o 05:50 Opublikowano środa o 05:50 Oj coś czuję że żadnej części już w 2025 nie ukończę. No chyba że z opisem z psx fana 1 1 Cytuj
oFi 2 571 Opublikowano środa o 11:26 Opublikowano środa o 11:26 W dniu 20.02.2025 o 20:13, xenomorph napisał(a): Jeśli, ktoś posiada konto amazon , ma możliwość zassania na swojego PC i ixa ( oczywiście za darmo ) Wolfenstein Young Blood https://gaming.amazon.com/wolfenstein-youngblood-xbox/dp/amzn1.pg.item.7d9f56d8-7b28-485f-86aa-9ea4b6ca34d0?ingress=amzn&ref_=SM_WolfensteinYoungbloodXBOX_S01_FGWP_CRWN&signedIn=true Więc klik i zakup Ogralem w bólach w coopie i nie polecam Cytuj
xenomorph 0 Opublikowano czwartek o 09:16 Opublikowano czwartek o 09:16 21 godzin temu, oFi napisał(a): Ogralem w bólach w coopie i nie polecam Osobiście jeszcze nie grałem w tą cześć, więc oby wrażenia były lepsze niż u Ciebie . Cytuj
pawelgr5 1 613 Opublikowano czwartek o 09:54 Opublikowano czwartek o 09:54 Takie tam z rana: Mozna też obecnie kupić Tormented Souls za 3.59zł Cyfrowe starocie to piękne oszczędności. 4 Cytuj
Ukukuki 7 481 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Kolejne zakupy na gog.com 5 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi