Labtec 3 718 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Suikoden i Two Point Museum na marzec, ciekaw tez bylem tego Tokyo Extreme Racer czy ta arcade magia z PS2 się znajdzie tam jeszcze, reszta to uzupełnienia do Steam kolekcji 2 Cytuj
mitra 1 839 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Same promki, no i Roboglina za 38,85 2 Cytuj
SnoD 2 473 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Jakiś czas temu wrzucili na Windows Store (szkoda tylko, że bez osiągnięć): Chodziła za mną od dawna. 1 Cytuj
drozdu7 3 211 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Szkoda że na Xboxa nie wrzucili, bo były kiedyś takie plotki Cytuj
SnoD 2 473 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca W dniu 1.03.2025 o 17:41, drozdu7 napisał(a): Szkoda że na Xboxa nie wrzucili, bo były kiedyś takie plotki Rozwiń Mogą dodać ale tylko wersję z X360 najwyżej z fps boost czy skalowaniem do 4K we wstecznej. Tej wersji z Winfows Store nie wyświetla nawet w moim profilu z Xboxa :p Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca W dniu 1.03.2025 o 17:41, drozdu7 napisał(a): Szkoda że na Xboxa nie wrzucili, bo były kiedyś takie plotki Rozwiń polecam na Steam decka bo chyba masz. Cytuj
Boomcio 4 337 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Bylo ogrywane bodaj na ps3. Super gierka. 1 Cytuj
drozdu7 3 211 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca W dniu 2.03.2025 o 06:57, messer88 napisał(a): polecam na Steam decka bo chyba masz. Rozwiń Hehe przez półtora roku żonglowałem sprzętem aż zostałem tylko z XsX Cytuj
SnoD 2 473 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Kolejne zakupy pod Roga. Last Light nigdy nie skończyłem, a Exodus nie zacząłem. Mam nadzieję, że Iron Harvest na WinStore obsługuje pada. 2 Cytuj
oFi 2 650 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Nie wiem jak to się stało, ale po pierwszej części z dodatkami ominąłem resztę trylogii. Podobno dzieła twórców, którzy umarli smakują najlepiej 1 Cytuj
oFi 2 650 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Polecaliscie to akurat kupilem na dzisiejszej promocji na psnie za 13.50 1 Cytuj
Ins 5 936 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Kilka zakupów od poczatku roku. Książęta zakupione z norweskiego sklepiku. Do tej pory nie wiedziałem, że nie trzeba tam zadnego VPNa i można polską kartą płacić. DoA5 mam chyba na sonce, ale było taniutko i chciałem mieć wszystkie części z tej serii na XSX. Podobna sytuacja co w przypadku DoA, tanio i wszystkie części na jednym sprzęcie. Na koniec coś dla Steam Decka 3 Cytuj
Bzduras 13 362 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Nie chcę Cię straszyć, ale te zakupy z Islandii i Węgier mogą być zwrócone, bo MS dokręca śrubę jak swego czasu CMA Cytuj
oFi 2 650 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca W ogóle dziwi fakt ze przez te wszystkie lata ms nie zablokowal tego procederu, a przecież musieli na excela widać jak ludzie zaopatrują się w te gry. Cytuj
Homelander 2 650 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca W dniu 14.03.2025 o 07:21, oFi napisał(a): W ogóle dziwi fakt ze przez te wszystkie lata ms nie zablokowal tego procederu, a przecież musieli na excela widać jak ludzie zaopatrują się w te gry. Rozwiń Widać problem jest na tyle marginalny, że nie był na liście priorytetów Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca W dniu 14.03.2025 o 06:08, Bzduras napisał(a): Nie chcę Cię straszyć, ale te zakupy z Islandii i Węgier mogą być zwrócone, bo MS dokręca śrubę jak swego czasu CMA Rozwiń coś się pozmieniało znowu, zabrali już coś komuś? Cytuj
Bzduras 13 362 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Ludziki z redditów i innych takich wrzucali zdjęcia, że im refundują bieżące zakupy z innych regionów w ostatnim tygodniu czy dwóch. 1 Cytuj
Homelander 2 650 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca (edytowane) Czas na powrót do Night City Edytowane 14 marca przez Homelander Cytuj
Czoperrr 5 535 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Promki na Steam to wziąłem kolejny raz Dooma tym razem w tej wersji i podobno mesjasza Undertale. 1 1 Cytuj
Ins 5 936 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca (edytowane) W dniu 14.03.2025 o 06:08, Bzduras napisał(a): Nie chcę Cię straszyć, ale te zakupy z Islandii i Węgier mogą być zwrócone, bo MS dokręca śrubę jak swego czasu CMA Rozwiń A niech zwracają. Tak czy inaczej już prawie niczego nie kupuje na Xboxie, jak zwrócą to już totalnie będę miał wywalone na tą platformę. Jeszcze jakby te Prince of Persia były dostępne w naszym sklepiku, no ale jest jak jest. Edytowane 14 marca przez Ins Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Wielu poleca, więc w końcu się skusiłem na promkę na Steam. 1 Cytuj
Szermac 3 182 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Szkoda było nie szarpnąć w cenie 12 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi