Shen 10 567 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Niestety te odsłony na 3DS wyszły tylko po japońsku, więc mnie ominęły, zajebista promka teraz jest, więc trzeba nadrobić Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Coś mnie przyciąga do Shadow Mana ale nigdy nie udało mi się go skończyć. Grałem na N64, Dreamcaście, o wersji na PSX nie wspominam bo to kupa. Grałem też ostatnio w wersję klasyczną z GOG ale sterowanie sprawiało problemy na Steam Decku. W końcu wpadła promka na wersję remastered więc spróbuję raz jeszcze. 1 Cytuj
Dante 511 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Dwie raczej niszowe gierki wyrwane po taniości na Steam. Obie powinny być w sam raz na partyjki na Steam Decku. Cytuj
Homelander 2 658 Opublikowano czwartek o 16:04 Opublikowano czwartek o 16:04 For the Emperor! 1 1 Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano czwartek o 16:28 Opublikowano czwartek o 16:28 Kupione, bo residentowcy forumkowi wyścigowcy mówili, że to super residencik z duszą Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano czwartek o 16:30 Opublikowano czwartek o 16:30 1 minute ago, oFi said: Kupione, bo residentowcy forumkowi wyścigowcy mówili, że to super residencik z duszą Oj grało się w to na Wii. Darkside lepsze bo bazuje na RE2. Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano czwartek o 16:32 Opublikowano czwartek o 16:32 Widziałem na tubie ze cutsceny nawet z dużym budżetem i strzelanko jest przyjmne na szynach - dziwi fakt, że te odsłony nie były bardziej promowane. Cytuj
Square 9 044 Opublikowano czwartek o 17:25 Opublikowano czwartek o 17:25 Po zakupie Prosiaka nie było jak ogrywać płytki, więc wleciała cyfra na promo. 2 Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano czwartek o 17:36 Opublikowano czwartek o 17:36 Kolejne gry z backloga lądują na koncie. Kocham promocje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi