Shen 10 593 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Niestety te odsłony na 3DS wyszły tylko po japońsku, więc mnie ominęły, zajebista promka teraz jest, więc trzeba nadrobić Cytuj
Czoperrr 5 541 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Coś mnie przyciąga do Shadow Mana ale nigdy nie udało mi się go skończyć. Grałem na N64, Dreamcaście, o wersji na PSX nie wspominam bo to kupa. Grałem też ostatnio w wersję klasyczną z GOG ale sterowanie sprawiało problemy na Steam Decku. W końcu wpadła promka na wersję remastered więc spróbuję raz jeszcze. 1 Cytuj
Dante 511 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Dwie raczej niszowe gierki wyrwane po taniości na Steam. Obie powinny być w sam raz na partyjki na Steam Decku. Cytuj
oFi 2 655 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Kupione, bo residentowcy forumkowi wyścigowcy mówili, że to super residencik z duszą Cytuj
Czoperrr 5 541 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 1 minute ago, oFi said: Kupione, bo residentowcy forumkowi wyścigowcy mówili, że to super residencik z duszą Oj grało się w to na Wii. Darkside lepsze bo bazuje na RE2. Cytuj
oFi 2 655 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Widziałem na tubie ze cutsceny nawet z dużym budżetem i strzelanko jest przyjmne na szynach - dziwi fakt, że te odsłony nie były bardziej promowane. Cytuj
Square 9 049 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Po zakupie Prosiaka nie było jak ogrywać płytki, więc wleciała cyfra na promo. 2 Cytuj
oFi 2 655 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Kolejne gry z backloga lądują na koncie. Kocham promocje Cytuj
Uzytnik30 60 Opublikowano poniedziałek o 08:36 Opublikowano poniedziałek o 08:36 Kupka wstydu powoli rośnie, a człowiek i tak powiększa bibliotekę o kolejny tytuł… Zakup raczej nieplanowany, ale w ostatnim czasie wiele dobrego na yt o tej grze słyszę. No i sam setting to dla mnie must have. Za 57 ziko żal było nie wziąć. 3 1 Cytuj
Donatello1991 1 524 Opublikowano wczoraj o 09:17 Opublikowano wczoraj o 09:17 Ale mi Hadesika brakowało mmm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi