Opublikowano 19 marca19 mar Niestety te odsłony na 3DS wyszły tylko po japońsku, więc mnie ominęły, zajebista promka teraz jest, więc trzeba nadrobić
Opublikowano 19 marca19 mar Coś mnie przyciąga do Shadow Mana ale nigdy nie udało mi się go skończyć. Grałem na N64, Dreamcaście, o wersji na PSX nie wspominam bo to kupa. Grałem też ostatnio w wersję klasyczną z GOG ale sterowanie sprawiało problemy na Steam Decku. W końcu wpadła promka na wersję remastered więc spróbuję raz jeszcze.
Opublikowano 21 marca21 mar Dwie raczej niszowe gierki wyrwane po taniości na Steam. Obie powinny być w sam raz na partyjki na Steam Decku.
Opublikowano 27 marca27 mar Kupione, bo residentowcy forumkowi wyścigowcy mówili, że to super residencik z duszą
Opublikowano 27 marca27 mar 1 minute ago, oFi said: Kupione, bo residentowcy forumkowi wyścigowcy mówili, że to super residencik z duszą Oj grało się w to na Wii. Darkside lepsze bo bazuje na RE2.
Opublikowano 27 marca27 mar Widziałem na tubie ze cutsceny nawet z dużym budżetem i strzelanko jest przyjmne na szynach - dziwi fakt, że te odsłony nie były bardziej promowane.
Opublikowano 27 marca27 mar Po zakupie Prosiaka nie było jak ogrywać płytki, więc wleciała cyfra na promo.
Opublikowano poniedziałek o 08:364 dni Kupka wstydu powoli rośnie, a człowiek i tak powiększa bibliotekę o kolejny tytuł… Zakup raczej nieplanowany, ale w ostatnim czasie wiele dobrego na yt o tej grze słyszę. No i sam setting to dla mnie must have. Za 57 ziko żal było nie wziąć.
Opublikowano środa o 22:502 dni Myślicie, że jest szansa na rekord? - cyfra w pełnej cenie - preorder - gra od Cuckmana - dei woke - pc - w dodatku kupiłem kolejny raz, tym razem na inną platformę Liczę na Was!