Opublikowano 8 marca 20178 l Łyknąłem trochę cyfrowych pierdół, żeby mieć co odpalać pomiędzy dużymi grami (a duże to raczej w boxach). Do tego Senran Kagura: Bon Appetit (nie chciało mi się screena robić), a w kolejce mam jeszcze takie giereczki do ogarnięcia: Legasista - 21złWheels of Aurelia - 25złNitroplus Blazers - 29złAwesomenauts - 12,50złOceanhorn - 31złTrine Trilogy - 54złBastion - 16,50złHatoful Boyfriend - 8,25zł Ale je zakupię pewnie w piątek. Do tego doszło trochę gierek z PLUSA, więc w sumie dzierżawa, a nie zakup: Dla nieczytających - Kagero: Another Princess (w europie Deception IV Nightmare Princess czy jakoś tak), Earth Defense Force 2 Portable V2, Tekken Tag 2, Bullet Girls 2, Biohazard Umbrella Corps i Astebreed.
Opublikowano 8 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba te 250 zł nabić, żeby dostać 50 zł z powrotem, no więc zrobiłem zakupy. Zastanawiam się nad paroma innymi jeszcze, ale na razie to wjechało.
Opublikowano 8 marca 20178 l Front Mission, najlepsza strategia na szaraka zaraz po FFT. Ograłem kilka razy oba scenariusze. Chetnie bym zagral w nowa odslone :(
Opublikowano 8 marca 20178 l Mogliby zrobić remaster jak FF 12 dla Front Mission 5. Tym bardziej skoro u nas nie wyszła. Edytowane 8 marca 20178 l przez Figaro
Opublikowano 8 marca 20178 l Ostatnio Project Cars, a teraz na promocji indykowe perełki czyli Inside, Firewatch i Soma ;)
Opublikowano 8 marca 20178 l Jest tam gdzieś kategoria, która wyświetli mi wszystkie gierki z PSXa? W ogóle ta promocja na te 50 zł + Plus za 4 zeta + gierki tańsze niż na PC na psn. Chyba w następnej generacji nie kupię ani jednej, pudełkowej gry. Edytowane 8 marca 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 10 marca 20178 l Pleja 4 mam od listopada, wydałem na gierki w cyfrze 1354.92. 24 gry cyfrowe, z czego ukończyłem... 3 tytuły. Przez to samo przechodziłem na PC i Steam, gdzie kupuje się paczki np. 5 gier za 20 złotych. Tylko tam to już w ogóle popłynąłem, bo nazbierałem jakieś 700 gier. Dziwne, czyli nie muszę grać, a po prostu wystarczy, że zaspokajam swoją potrzebę chęci posiadania. Już kiedyś o tym pisałem, że chyba bierze się to z dawnych czasów piractwa, gdzie wtedy mimo piratów za 20 zł i tak nie miałem ich dużo. A dziś skoro zarabiam i widzę gry tańsze od ówczesnych piratów - to biorę. Plusy cyfry to na pewno przypisanie gry do konta, czyli np. moje dzieciaki będą miały multum gier na starcie:) No i nie trzeba oddawać płyt do renowacji:/ Ostatnio wziąłem się za granie w gierki z PSXa i tyle płyt ma błędy. W Crash Team Racing to już chyba załapałem disc rot. Gram na zmianę, przenosząc sejwa na PC, ale to chyba nie ma sensu. Edytowane 10 marca 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 marca 20178 l Jako, że ze mnie bijatykowy casual bardzo spodobało mi się podejście artystyczne i ciosy specjalne tych postaci
Opublikowano 16 marca 20178 l Widzę, że jak prawdziwy homoseksualista masz ciemny layout. Dzięki, wiem jak wygląda przynajmniej
Opublikowano 16 marca 20178 l Autor No to ja też mam snipperclipsa, zabawa przednia z osobą towarzyszącą Edytowane 17 marca 20178 l przez Rayos