Opublikowano 4 lutego 20241 r Jako iż kandydatka na walentynki okazała się sympatyczna, ale szajbnięta to jednak BEDE GRAŁ W GRĘ.
Opublikowano 9 lutego 20241 r W koncu sie doczekalem promki na najlepsze części łysego - blood money + absolution. 54zl to uczciwa cena
Opublikowano 9 lutego 20241 r Te stare hitmany mialy to coś, totalnie nie ogarniam tej nowej trylogii z generycznymi misjami i tym drewnianym sterowaniem. Próbowałem i za kazdym razem wracalem do blood money i contracts.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Zakupy za 17zł czyli mocna, argentyńska Do tego jeszcze jeden zakup na XSX, którego wcześniej nie wrzucałem: oraz przenośne Halo
Opublikowano 12 lutego 20241 r Też kupiłem Halo na Steamdecka. Chodzi idealnie na wysokich ustawieniach. Może wreszcie skończę całą sagę jak mam to w planach od 10 lat
Opublikowano 15 lutego 20241 r Yebac ta modę na open worldy, nadchodzi potężny i dopracowany tytuł w stylu 7 generacji. Edytowane 15 lutego 20241 r przez Bielik
Opublikowano 18 lutego 20241 r W topicu zachwalają, więc akurat dziś coś pogram dłużej. Cena nawet niższa niż za pudełko i nie trzeba czekać.
Opublikowano 22 lutego 20241 r Nie wiedziałem na którą się zdecydować a że była promka to wziąłem dwie
Opublikowano 2 marca 20241 r Miałem czekać na przecenę, ale stwierdziłem, że prawdziwych artystów trzeba wspierać.
Opublikowano 2 marca 20241 r 5 hours ago, Ukukuki said: Jak skończę Warhammera to zabieram się za to, dam drugą szansę. W jakiego Warhammera grasz?
Opublikowano 4 marca 20241 r W dniu 2.03.2024 o 11:00, Ukukuki napisał: Jak skończę Warhammera to zabieram się za to, dam drugą szansę. Daj, bo to zacna gra z niesamowitym klimatem i plenerami. Bardzo niedoceniona na premierę. Ale serio w ostatnim czasie trudno znaleźć negatywną opinię na temat tej gry.