Szermac 2 630 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Jako iż kandydatka na walentynki okazała się sympatyczna, ale szajbnięta to jednak BEDE GRAŁ W GRĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 564 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Trójka była super, a czwóreczka i piątka są podobno jeszcze lepsze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego W koncu sie doczekalem promki na najlepsze części łysego - blood money + absolution. 54zl to uczciwa cena 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Dzięki @oFiza cynk. Też czekałem od dawna na solidną promkę za Hitmana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Te stare hitmany mialy to coś, totalnie nie ogarniam tej nowej trylogii z generycznymi misjami i tym drewnianym sterowaniem. Próbowałem i za kazdym razem wracalem do blood money i contracts. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Zakupy za 17zł czyli mocna, argentyńska Do tego jeszcze jeden zakup na XSX, którego wcześniej nie wrzucałem: oraz przenośne Halo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Też kupiłem Halo na Steamdecka. Chodzi idealnie na wysokich ustawieniach. Może wreszcie skończę całą sagę jak mam to w planach od 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Moja walentynka juz dotarla, a jak tam Wasza ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego E tam walentynki. To jest GRA! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Yebac ta modę na open worldy, nadchodzi potężny i dopracowany tytuł w stylu 7 generacji. Edytowane 15 Lutego przez Bielik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Kolejne zakupy w ulubionym sklepie z cyfrówkami bez DRM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego W topicu zachwalają, więc akurat dziś coś pogram dłużej. Cena nawet niższa niż za pudełko i nie trzeba czekać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Dobra trzeba zobaczyc czy warta hypu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Zobaczymy czy taka prosta historia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Nie wiedziałem na którą się zdecydować a że była promka to wziąłem dwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 564 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Mogli Ci jeszcze napisać "mersi że jesteś tu". Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Będzie grane, to już niedługo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Jakieś grosze, a miałem na wishliście; ogrywał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Udało się zebrać ekipe, zobaczymy czy faktycznie robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Miałem czekać na przecenę, ale stwierdziłem, że prawdziwych artystów trzeba wspierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Jak skończę Warhammera to zabieram się za to, dam drugą szansę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 5 hours ago, Ukukuki said: Jak skończę Warhammera to zabieram się za to, dam drugą szansę. W jakiego Warhammera grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca W dniu 2.03.2024 o 11:00, Ukukuki napisał: Jak skończę Warhammera to zabieram się za to, dam drugą szansę. Daj, bo to zacna gra z niesamowitym klimatem i plenerami. Bardzo niedoceniona na premierę. Ale serio w ostatnim czasie trudno znaleźć negatywną opinię na temat tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi