Ukukuki 6 890 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca W dniu 2.03.2024 o 16:23, Homelander napisał: W jakiego Warhammera grasz? Space Marine. Po Boltgun miałem ochotę na więcej podobnych klimatów. 3 godziny temu, LukeSpidey napisał: Daj, bo to zacna gra z niesamowitym klimatem i plenerami. Bardzo niedoceniona na premierę. Ale serio w ostatnim czasie trudno znaleźć negatywną opinię na temat tej gry. Dam szansę, wtedy miałem przesyt otwartymi światami a teraz mam sporą przerwę od takich gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 42 minutes ago, Ukukuki said: Space Marine. Po Boltgun miałem ochotę na więcej podobnych klimatów. Dam szansę, wtedy miałem przesyt otwartymi światami a teraz mam sporą przerwę od takich gierek. Myślałem, że Total War. Bardzo czekam na jakieś promo, to jedna z tych gier dla których kupiłem Decka A co do Days Gone to za każdym razem jak mnie łapie nostalgia i chcę wrócić do tytułu (kurde, zombie, postapo, motory, fajny open world) to odpalam recenzję Archona, Quaza albo NRGeeka, która przypomina mi dlaczego rzuciłem tę grę w cholerę po kilku godzinach. Dla mnie Days Gone i Horizon Zero Dawn to gry ze świetnymi założeniami, rewelacyjnym światem i oprawą totalnie położone przez drewniany gameplay, nudne postacie i sztuczne dialogo totalnie odstręczające mnie od grania. A jednocześnie właśnie te pierwsze cechy sprawiają, że mam co jakiś czas myśli żeby wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 4 godziny temu, Homelander napisał: Myślałem, że Total War. Bardzo czekam na jakieś promo, to jedna z tych gier dla których kupiłem Decka A co do Days Gone to za każdym razem jak mnie łapie nostalgia i chcę wrócić do tytułu (kurde, zombie, postapo, motory, fajny open world) to odpalam recenzję Archona, Quaza albo NRGeeka, która przypomina mi dlaczego rzuciłem tę grę w cholerę po kilku godzinach. Dla mnie Days Gone i Horizon Zero Dawn to gry ze świetnymi założeniami, rewelacyjnym światem i oprawą totalnie położone przez drewniany gameplay, nudne postacie i sztuczne dialogo totalnie odstręczające mnie od grania. A jednocześnie właśnie te pierwsze cechy sprawiają, że mam co jakiś czas myśli żeby wrócić Oj TW:W na Decku to raczej tragedia, gierka wymaga mocnego procka. Z HZD się zgodzę ale jak się trzyma z daleka od pobocznych aktywności to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 1 hour ago, Ukukuki said: Oj TW:W na Decku to raczej tragedia, gierka wymaga mocnego procka. Z HZD się zgodzę ale jak się trzyma z daleka od pobocznych aktywności to jest ok. Jak widziałem filmy to 1 i 2 Warhammera chodzi całkiem ok. Trójką będę się przejmował jak skończę poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Trzy gierki za 64zł? Dziękuję Pan Sony Ok, niby 89zł, ale 25zł wpadło za te śmieszne punkty PlayStation rewards, więc o tyle mniej pociągnęło z karty 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Wreddny bez pudełeczka? Zawiodłeś mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca To teraz czekamy na premierę dwójki żeby Wredny mógł zacząć grać w jedynkę i pisać w temacie, że dobrze się trzyma i wcale mu się nie spieszy do nowej części A poważnie to też sobie kupiłem Stalkierki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 4 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Wreddny bez pudełeczka? Zawiodłeś mnie Za 179 bym nie kupił, ale 64zł to jak za darmo, a jeśli kiedyś wyjdzie pudełeczko to i tak kupię i nawet folii nie zerwę 3 godziny temu, Bzduras napisał: To teraz czekamy na premierę dwójki żeby Wredny mógł zacząć grać w jedynkę i pisać w temacie, że dobrze się trzyma i wcale mu się nie spieszy do nowej części Ej, już gram od wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Kolejny świetny zestaw gierek i redukcja listy życzeń na gog 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca W dniu 8.03.2024 o 22:21, Ukukuki napisał: Kolejny świetny zestaw gierek Szkoda, że Splinter Cell: Pandora Tomorrow jest niedostępne w dystrybucji cyfrowej i trzeba targać połatanego pirata z neta żeby zagrać na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 25 minut temu, Bzduras napisał: Szkoda, że Splinter Cell: Pandora Tomorrow jest niedostępne w dystrybucji cyfrowej i trzeba targać połatanego pirata z neta żeby zagrać na PC Fizyczne wydania chodzą za grosze ale wiem ,że nie każdemu chce się w to bawić. Cyfra wygodniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Szkoda, że Splinter Cell: Pandora Tomorrow jest niedostępne w dystrybucji cyfrowej i trzeba targać połatanego pirata z neta żeby zagrać na PC Na pc się nie da, na ps3 probowalem grać w ten remaster ale jak jedynka jeszcze chodzj dobrze tak dwojka ma spadki do 10fpsow w wielu momentach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Jest cyfra na Xboxie, ale PC ma 60fps, 16:9 i quick save, więc to jest definitive edition. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Nie mogłem przejść obojętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca U gabena wpadło do kupki backlogu, z lewej majaczy dodatkowo ikonka Blur, tutaj był darmowy sklep bo jest wycofany z oficjalnej dystrybucji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Blasphemousa trzeba dokupić też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 599 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 19 godzin temu, maciucha napisał: niby kompletny dlc pack do acc, ale pakietu gt2 brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Godzinę temu, krzysiek923 napisał: niby kompletny dlc pack do acc, ale pakietu gt2 brakuje No brakuje, ale i tak jest co robić Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Zakupy na Deczka INSIDE się okazało jak pograłem, że chodzi w 30fps na Switchu co jest niewybaczalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 349 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Plan zrealizowany, a więc nie wpadłem w szał kupowania na wyprzedaży - wpierw pora dokończyć to, co mam z zimowej. Pozwoliłem sobie jedynie na Tekkena 8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Ostatnie zakupy Deckowe/Legionowe: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Jeszcze mnie kusi all dlc pack do sims 3 za 250pln ale chyba dam radę się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi