krupek 15 475 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Jako dorosły człowiek możesz wszystko, co w simsach, robić w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Ale tam można bez konsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Będzie czarowane w 20 fpsach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Jak widać połasiłem się na katanę Ryu Hayabusy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca No to zobaczmy jak to chodzi na ultra Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 11 minut temu, maciucha napisał: No to zobaczmy jak to chodzi na ultra Ale w 5k czy 7k po odblokowaniu opcji dynamicznej rozdziałki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Na pewno w rozdziałce której nie osiągną nawet trzy Switche sklejone taśmą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Zero zgubiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca GTA V - bo uwielbiam ten tytuł i po prostu chcę go mieć przy sobie. To dla mnie taka bezpieczna przystań, zawsze bawię się dobrze niezależnie kiedy grę odpalę i niezależnie od nastroju Portal 2 i Orange Box - Portale mnie ominęły, a przecież to genialne gry według... hmmm... wszystkich? Poza tym za 1$ to wstyd nie brać. No i zrobię podejście do Half Life 2. Jedynkę uwielbiałem, dwójka mnie odrzuciła jeszcze na 360. Od tego czasu nie grałem, zobaczymy Days Gone - no kurde muszę, po prostu muszę tej grze dać drugą szansę. Przed TV mi się nie chce, może przenośnie da radę Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 33 minuty temu, Homelander napisał: No i zrobię podejście do Half Life 2. Oo człowieku, siadaj i graj. Życiowa topka Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 33 minutes ago, drozdu7 said: Oo człowieku, siadaj i graj. Życiowa topka Trochę tej gry się obawiam. To gra z 2004 roku, a FPSy to chyba najszybciej starzejący się gatunek. Co prawda w Halo 1 czy 2 gra mi się super, ale do gier i serii mam ogromny sentyment. Grałem w obydwie na premierę. Z Half Life 2 to właściwie będzie drugie podejście, pierwsze w ramach Orange Boxa na X360 mnie szybko odrzuciło, ale też za długiej szansy jej nie dałem. Zobaczymy. Hejtował nie będę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 564 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Doomikowy klimat u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Te porty Doom na Switcha są dobre, grało się na kibelku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Czekałem na jakieś fajne promo bo pierwszy Ghostrunner bardzo, bardzo mi się spodobał i w końcu się doczekałem. Co ciekawe: sama dwójka kosztuje na przecenie 89,50zł, natomiast bundelek dwóch części (z których jedynka już od premiery leży w bibliotece) magicznie zbił się do ceny widocznej poniżej. Ciężko przejść obojętnie gdy cebula sama się obiera z warstw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Ja powstrzymuje się z szałem zakupów na Steamie jak tylko mogę. Wczoraj siłą odciągałem się od Supreme Commander 2 za chyba 3$, dziś kusi Assetto Corsa za 5, Sudden Strike 4 też za 5, Control za 10, a nawet Cyberpunk za 30. I nie kupuję, nie ma szans lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia No i od tego posta kupiłem Songs of Conquest za 10$ i Total War Warhammer za 10$. Przyznam jednak, że mocno na te gry chorowałem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Trochę rzeczy z promek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Ten Ender mnie ciekawi od dawna, podobno świetna metro, nie podoba mi się tylko łażenie taką postacią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 89 zł to uczciwa cena a od dawna miałem ochotę na ten tytuł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia W dniu 1.04.2024 o 23:28, Homelander napisał: No i od tego posta kupiłem Songs of Conquest za 10$ i Total War Warhammer za 10$. Przyznam jednak, że mocno na te gry chorowałem Potężny total war, przestałem grać tylko dlatego, że nie miałem na czym, ale pojawił się w chmurze GeForce now więc zacieram rączki by wrócić pewnie warto od razu dokupić 2 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia To juz z pewnoscia nie bedzie nudna Niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Jednak się skusiłem na Deluxe. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Korpo-indyczek? Jezcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi