Opublikowano 19 kwietnia 20241 r Ech, a ja nie chciałem kupować gier na zapas Ale za niecałe 17 zł można będzie kiedyś sprawdzić
Opublikowano 22 kwietnia 202422 kwi Grounded. Nareszcie się doczekałem tej gry na jakiejś normalnej konsoli Póki co cyfrówka, pudełkową dokupię sobie w lipcu.
Opublikowano 23 kwietnia 202423 kwi 21 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Grounded. Nareszcie się doczekałem tej gry na jakiejś normalnej konsoli Póki co cyfrówka, pudełkową dokupię sobie w lipcu. - PS5 DRS 1080p to 1215p - Series X DRS 1512p to 2160p - SX has locked 60 FPS with one-off camera judder related drops - PS5 is often between 45 to 55 FPS, non-VRR displays will notice big lurches Miłej gry na "normalnej" konsoli
Opublikowano 1 maja 20241 maj Wsteczna na XSX to jest zajebista sprawa - ostatnio było kilka przecen, więc wpadło trochę staroci wraz z dodatkami: Fallouty zrobione na 100% na PS3, ale tutaj mamy 4K/60fps, więc może kiedyś powtórzę ten wyczyn w normalnych warunkach technicznych. W KOTORy nigdy nie grałem
Opublikowano 2 maja 20242 maj KotOR ma absolutnie fatalny początek, a przez początek mam na myśli pierwsze 10h. Ile razy zbieram się do ponownego przejścia tyle razy odbijam się właśnie od początkowego etapu gry
Opublikowano 2 maja 20242 maj 11 godzin temu, Wredny napisał: ale tutaj mamy 4K/60fps NV też czy dalej 720+fps boost?
Opublikowano 2 maja 20242 maj 2 minuty temu, messer88 napisał: NV też czy dalej 720+fps boost? A to nie wiem, ale F3 ma na pewno i wydawało mi się, że NV też - jak nie to nadal 60fps robi robotę
Opublikowano 2 maja 20242 maj Szkoda że taki burdel mają z tymi boostami i że program już nie działa i nic nie dodają, tak samo Dishonored - 1 ma, 2 dalej 30 a samodzielny dodatek do 2 podobno już z boostem.
Opublikowano 6 maja 20246 maj W przypadku tej gierki akurat zależało mi na cyfrze Tak więc kombo: promka na psstore + giftcard, to można było troszkę przycebulić Edytowane 6 maja 20246 maj przez Paolo1986
Opublikowano 6 maja 20246 maj A dokupiłem jeszcze bo za to wszystko wyszło 50 zł xd Ballance miło wspominam, chętnie do tego wrócę.
Opublikowano 14 maja 202414 maj Dzisiejsza promka dla subskrybentów newsletteru. Blade of Darkness wiadomo klasyk ale bardziej skusiłem się dla Chasm:The Rift, dla mnie świetny FPS lat 90, chociaż przez prasę był przyjęty jako raczej średniak.
Opublikowano 15 maja 202415 maj Garstka całkiem dobrych promocji na Green Man Gaming ze statusem Bronze. Szczególnie na wielogodzinne jRPGi na które wiecznie nie mam czasu, a jednak nadal się łudzę, że kiedyś będę go miał. Także fajnie mieć tyle Fajnali w zbiorze, choćby tym cyfrowym. Remake, Reunion i Stranger of Paradise czekają na większe obniżki, bo same gry mam na PS5. Na MMO (XI i XIV) nie mam życia. Spoiler Nie, niczego więcej nie brakuje. Spoiler Nie. Spoiler Spoiler No dobra już, dobra... Ale nadal uważam, że gra jest okrutnie przereklamowana.
Opublikowano 24 maja 202424 maj 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Cudeńko, jeszcze DLCek we wrześniu
Opublikowano 31 maja 202431 maj No i kolejne czyszczenie listy życzeń na gogu Evil West idzie na pierwszy ogień. Po Call of Juarez Gunslinger mam ochotę na podobne klimaty, gierkę nie wymagającą myślenia a dostarczającą czystej zabawy. Talisman jak coś jest za darmo na gogu.