Homelander 2 037 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Czas nadrobić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ech, a ja nie chciałem kupować gier na zapas Ale za niecałe 17 zł można będzie kiedyś sprawdzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Grounded. Nareszcie się doczekałem tej gry na jakiejś normalnej konsoli Póki co cyfrówka, pudełkową dokupię sobie w lipcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 309 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 21 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Grounded. Nareszcie się doczekałem tej gry na jakiejś normalnej konsoli Póki co cyfrówka, pudełkową dokupię sobie w lipcu. - PS5 DRS 1080p to 1215p - Series X DRS 1512p to 2160p - SX has locked 60 FPS with one-off camera judder related drops - PS5 is often between 45 to 55 FPS, non-VRR displays will notice big lurches Miłej gry na "normalnej" konsoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Kolejne czyszczenie listy życzeń na gog.com 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Wsteczna na XSX to jest zajebista sprawa - ostatnio było kilka przecen, więc wpadło trochę staroci wraz z dodatkami: Fallouty zrobione na 100% na PS3, ale tutaj mamy 4K/60fps, więc może kiedyś powtórzę ten wyczyn w normalnych warunkach technicznych. W KOTORy nigdy nie grałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja KotOR ma absolutnie fatalny początek, a przez początek mam na myśli pierwsze 10h. Ile razy zbieram się do ponownego przejścia tyle razy odbijam się właśnie od początkowego etapu gry 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja 11 godzin temu, Wredny napisał: ale tutaj mamy 4K/60fps NV też czy dalej 720+fps boost? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2 minuty temu, messer88 napisał: NV też czy dalej 720+fps boost? A to nie wiem, ale F3 ma na pewno i wydawało mi się, że NV też - jak nie to nadal 60fps robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Szkoda że taki burdel mają z tymi boostami i że program już nie działa i nic nie dodają, tak samo Dishonored - 1 ma, 2 dalej 30 a samodzielny dodatek do 2 podobno już z boostem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja (edytowane) W przypadku tej gierki akurat zależało mi na cyfrze Tak więc kombo: promka na psstore + giftcard, to można było troszkę przycebulić Edytowane 6 Maja przez Paolo1986 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja A dokupiłem jeszcze bo za to wszystko wyszło 50 zł xd Ballance miło wspominam, chętnie do tego wrócę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Dzisiejsza promka dla subskrybentów newsletteru. Blade of Darkness wiadomo klasyk ale bardziej skusiłem się dla Chasm:The Rift, dla mnie świetny FPS lat 90, chociaż przez prasę był przyjęty jako raczej średniak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Garstka całkiem dobrych promocji na Green Man Gaming ze statusem Bronze. Szczególnie na wielogodzinne jRPGi na które wiecznie nie mam czasu, a jednak nadal się łudzę, że kiedyś będę go miał. Także fajnie mieć tyle Fajnali w zbiorze, choćby tym cyfrowym. Remake, Reunion i Stranger of Paradise czekają na większe obniżki, bo same gry mam na PS5. Na MMO (XI i XIV) nie mam życia. Spoiler Nie, niczego więcej nie brakuje. Spoiler Nie. Spoiler Spoiler No dobra już, dobra... Ale nadal uważam, że gra jest okrutnie przereklamowana. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja No jak teraz tego nie skończę to już chyba nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Muszę przejść tego sztosa raz jeszcze. Tym razem na PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Cudeńko, jeszcze DLCek we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja A jeszcze zaraz Shin Megami Tensei i DLC do Eldena Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja No i kolejne czyszczenie listy życzeń na gogu Evil West idzie na pierwszy ogień. Po Call of Juarez Gunslinger mam ochotę na podobne klimaty, gierkę nie wymagającą myślenia a dostarczającą czystej zabawy. Talisman jak coś jest za darmo na gogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Dobra promka na gierkę od cudownego studia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi