Igor67 138 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca W końcu zabrałem się za Alana. Jutro zapowiedź DLC więc idealnie, akurat uda się skończyć podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Teraz, Igor67 napisał(a): W końcu zabrałem się za Alana. Jutro zapowiedź DLC więc idealnie, akurat uda się skończyć podstawkę. Może nie zapowiedź tylko, może shadow drop :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Może nie zapowiedź tylko, może shadow drop :). Jeśli tak by było, to cały weekend z Alanem i strzelbą Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2 godziny temu, Igor67 napisał(a): Jeśli tak by było, to cały weekend z Alanem, strzelbą pałacem umysłu i klikaniem w karteczki. fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Forumek kazał sprawdzić, to sprawdzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 341 Opublikowano 7 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 19 godzin temu, oFi napisał(a): to sprawdzam To chyba do Ciebie, więc podrzucam. 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Mam Gorky 17 w pudełku, ciekawe czy się jeszcze zainstaluje i odpali. Grałem trochę wiele lat temu i było fajnie klimatyczne. Chętnie posłucham świeżej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Jako, że MS powiedział mi, że mam się walić i nie oddadzą mi konta, a Gearsy mieć trzeba to kupiłem 1 i 4. 5 już kupiłem jakiś czas temu. Kupiłbym 2 i 3, ale nie w cenie 12$ za sztukę 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca I kolejny cyfrowy zakup Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca I coś na gogu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Kilka ostatnich zakupów, których do tej pory nie wrzucałem. Oczywiście jedna wielka Edytowane 18 Czerwca przez Ins 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca GOGuś 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca The room to podobno bardzo niedoceniony silent hill i ciekawy w swej formule Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 16 minut temu, oFi napisał(a): The room to podobno bardzo niedoceniony silent hill i ciekawy w swej formule Ja doceniłem na premierę . Ale fakt, jechali po tym, szczególnie w recenzjach pismaki, dalej pamiętam layout tytułowego pokoju, bardzo dobra część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Nie no, na tle SH1-3 to akurat rozumiem krytykę. W grze były dobre pomysły, ale realizacja kulała miejscami. Przyznam szczerze, że nie dałem rady lata temu czwórki skończyć, choć uważałem się wtedy za miłośnika serii. Ale nie skończyłem głównie przez nawiedzony apartament i brak surowców w pewnym momencie. Coś mi nie poszło, ginąłem, a zaczynać od nowa nie miałem ochoty. W ogóle dziwnie cała seria jest porozrzucana po platformach. SH1 jest u Sony jako PSX Classic (PS3, PSV, PSP), SH2+3 HD są u Microsoftu we wstecznej kompatybilności, a SH4 jest tylko na PC na GOG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 35 minut temu, Suavek napisał(a): a SH4 jest tylko na PC na GOG. Teoretycznie wersja z OG XBOX działa też we wstecznej na X360, ale ma jakieś problemy z cut-scenkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Miałem na myśli cyfrę, póki co jeszcze dostępną. Aczkolwiek nie wiem, czy HD Collection na PS3 jeszcze jest w PSN. Ogólnie bym nie pogardził SH2 i SH3 na GOG, do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Ten SH4 kusi ale musze obczaic jak wyglada obsluda pada i czy nie ma problemow z win 11. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Ten SH4 kusi ale musze obczaic jak wyglada obsluda pada XInput+ i jest ok, bez tego chyba triggery po blutucz nie działają. 4 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): nie ma problemow z win 11. Na GOGu? Przecież oni specjalnie przygotowują gry pod nowsze systemy tak, żeby problemów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca @Bzduras No wlasnie jak przeskoczylem kiedys z Win7 do 10 to zdarzyly sie problemiki dla kilku gier. Mozliwe ze dzis na takie scenariusze sa lepiej przygotowani ale no Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Jak grałem w SH4 dawno temu to... na klawiaturze. SH1-3 tak przeszedłem bez problemu, bo wygodnego pada wtedy nie miałem i było ok, ale tak myślałem, czy w czwórce właśnie przez sterowanie nie poległem, bo bardziej "skomplikowane" było od poprzedników. Ale zakładam, że z wersją GOG nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Helldivers 2 rozgrzebane ale dla Eldena zawsze znajdę czas Jak coś polecam również DLC do Boltguna, dali bardzo uczciwą cenę 20 zł na premierę. Szkoda nie wesprzeć jak komuś się podobała podstawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Trofea czy nie jedziemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Wycofują gierkę z cyfrowej dystrybucji 15 grudnia i z tej okazji dobre promo na Steamie więc będzie ogrywane na Decku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi