Ins 5 692 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Uzupełniania gierek we wtecznej ciąg dalszy. Za wszystko wyszło 39zł. Ultra 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Klasyczne RE wleciało na goga 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Przebijam: Dragon Age w sumie miałem dodane do koszyka i z rozpędu łyknąłem. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 349 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Jak widać głównie sobie pouzupełniałem indyki oraz w końcu nabyłem BG3. Do tego w ramach spóźnionego prezentu urodzinowego dostałem El Paso i Fading Afternoon. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Troche nowszych gier do grania na tv i na deck. I troche starszych gierek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Czyszczenie listy życzeń na letniej wyprzedaży goga. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Czas przypomnieć sobie ostatnią część klasyka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Chyba znalazłem coś dobrego za śmieszne pieniądze. Pumpkin Jack ma ponad 90% na Steam, a w Hard Reset zawsze chciałem zagrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Niecałe 2 miesiące. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca kilka zakupów z ostatnich wyprzedaży z myślą o Xboxie, Steam Decku i Anbernicu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Przed przyszłoroczną premierą GTA 6 warto sobie odświeżyć poprzednią odsłonę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Xbox Steam 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Portal "namówił" mnie na danie Half Life kolejnej szansy. Przy okazji przypomniałem sobie o tym: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Kolejne uzupełnienie gierek że wstecznej plus Terminator i Kingdom Heartsy. Może kiedyś ogram 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 564 Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Ale ta gra jest DOKURWIONA: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Zaleglosci czas nadrobic. Na tapecie Dark Souls 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Kolejne czyszczenie listy życzeń na gogu, Falllouta 4 mam na steam ale gołą wersję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Będę grał w Monke 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Na konsoli mnie ominęło przez 30fps, to teraz zagramy jak człowiek na PC master race 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia (edytowane) Kena - mam nadzieję, że port nie będzie skiepszczony no ale w takiej cenie nie będzie bolało. Dodatkowo, standardowo, kilka gierek we wstecznej. Edytowane 9 Sierpnia przez Ins 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Ale bedzie grane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Chyba pierwszy raz nie wkleję paragonu (w sensie maila od Steamka), bo wyjdzie z tego z 10 screenów Ale dzisiaj skusiłem się na promkę z Borderlands Pandora's Box Collection. Komentarz w sumie wymowny. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia To się da przejść w 10lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi