Ins 5 821 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Uzupełniania gierek we wtecznej ciąg dalszy. Za wszystko wyszło 39zł. Ultra 5 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Przebijam: Dragon Age w sumie miałem dodane do koszyka i z rozpędu łyknąłem. 4 1 Cytuj
Jukka Sarasti 401 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Jak widać głównie sobie pouzupełniałem indyki oraz w końcu nabyłem BG3. Do tego w ramach spóźnionego prezentu urodzinowego dostałem El Paso i Fading Afternoon. 2 2 Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Troche nowszych gier do grania na tv i na deck. I troche starszych gierek 5 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Czyszczenie listy życzeń na letniej wyprzedaży goga. 5 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Czas przypomnieć sobie ostatnią część klasyka 2 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Chyba znalazłem coś dobrego za śmieszne pieniądze. Pumpkin Jack ma ponad 90% na Steam, a w Hard Reset zawsze chciałem zagrać. 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca kilka zakupów z ostatnich wyprzedaży z myślą o Xboxie, Steam Decku i Anbernicu 4 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Przed przyszłoroczną premierą GTA 6 warto sobie odświeżyć poprzednią odsłonę 1 Cytuj
Homelander 2 223 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Portal "namówił" mnie na danie Half Life kolejnej szansy. Przy okazji przypomniałem sobie o tym: 3 Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Kolejne uzupełnienie gierek że wstecznej plus Terminator i Kingdom Heartsy. Może kiedyś ogram 2 1 Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Zaleglosci czas nadrobic. Na tapecie Dark Souls 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Kolejne czyszczenie listy życzeń na gogu, Falllouta 4 mam na steam ale gołą wersję. 2 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Na konsoli mnie ominęło przez 30fps, to teraz zagramy jak człowiek na PC master race 1 1 Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia (edytowane) Kena - mam nadzieję, że port nie będzie skiepszczony no ale w takiej cenie nie będzie bolało. Dodatkowo, standardowo, kilka gierek we wstecznej. Edytowane 9 sierpnia przez Ins 2 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Chyba pierwszy raz nie wkleję paragonu (w sensie maila od Steamka), bo wyjdzie z tego z 10 screenów Ale dzisiaj skusiłem się na promkę z Borderlands Pandora's Box Collection. Komentarz w sumie wymowny. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi