Square 8 509 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Ale dzisiaj skusiłem się na promkę z Borderlands Pandora's Box Collection Jakbyś chciał pograć w BL3 to pisz. @oFi toć to zaledwie 4 gry i dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 37 minut temu, Square napisał(a): Jakbyś chciał pograć w BL3 to pisz. Wiadomo. Na razie od jedynki sobie zacząłem. Trójka ma crossplay? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Tak, nie wiem jak ze Switchem, ale PS/XB/PC jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia W borderki 3 mam plan z bratem to ograć za jakiś czas. Jak będziesz @Bzduras do tego przysiadał do daj znać to może wesola ekipka będzie ze @Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Raczej wątpię, bo ja z graniem po sieci to jak frosti z trzeźwością, romansuję raczej rzadko. Ale kto wie, może coś mi do głowy strzeli i polecimy kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Borderki 1i2, przecudowne wspomnienia z x369 gdy człowiek nie interesował się exami, backlogiem, premierami itp. Po prostu z bratem (jeszcze mieszkając z rodzicami of course) siadaliśmy wieczorami i na split-screenie walczyliśmy do godzin nocnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Raczej wątpię, bo ja z graniem po sieci to jak frosti z trzeźwością, romansuję raczej rzadko. Ale kto wie, może coś mi do głowy strzeli i polecimy kiedyś. Rezerwuj tam sezon ogórkowy w 2025, wtedy bede mial czas najprędzej na taki backlog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 4złote to chyba dobra cena za tę grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Gdzie takie ceny są? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 14 minut temu, dominalien napisał(a): Gdzie takie ceny są? Nigdzie. Po prostu załapałem się na ostatnie minuty cebuli za jeden miesiąc abonamentu EA Play (4 zł zamiast 24,99zł). Sądzę, że przez miesiąc w cuglach ją ukończę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia E, to cofam plusa, chuj nie zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 20 minut temu, Bzduras napisał(a): E, to cofam plusa, chuj nie zakup. Żeby wypić butelkę piwa, nie trzeba kupować całego browaru. Wiem, suchar, ale nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Ale to są "Cyfrowe zakupy growe", więc jeśli już chciałeś pokazać co kupiłeś to trzeba było wkleić paragonik za EA Play a nie baitować plusiki na Survivorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Kupione dla pierwszego Metal Gear, MSXa pewnie nigdy się nie dorobię to zagra się w wersję na PC. Mam wersję na Famicoma ale nie polecam pozostałe gierki wpadły przy okazji. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2 gierki pod steam decka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Gra dzieciństwa, w końcu wpadła promka to można wrócić do bycia 7mio latkiem once again Platynka to będzie jak oddanie hołdu legendzie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Walczyłem ze sobą od tygodni i przegrałem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia W dniu 10.07.2024 o 07:31, ASX napisał(a): kilka zakupów z ostatnich wyprzedaży z myślą o Xboxie, Steam Decku i Anbernicu Jak to anbernicu? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia W dniu 21.08.2024 o 11:08, oFi napisał(a): Gra dzieciństwa, w końcu wpadła promka to można wrócić do bycia 7mio latkiem once again Platynka to będzie jak oddanie hołdu legendzie. Ile ten rom z nesa kosztował na promo? Normalnie 70 zł przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 4 godziny temu, grzybiarz napisał(a): Ile ten rom z nesa kosztował na promo? Normalnie 70 zł przegięcie Konami doi na retro gierkach niestety, a ta promka to raczej będzie największa przecena jaką ta gra zobaczy patrząc na inne retro gierki i promki jakie daje konami na nie. Mgs 1 podobna cena i to na przecenie. Mam w legacy collection ale bym sobie zrobił run nr 1001 na ps5 byle dzbanki pozdobywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia On 8/14/2024 at 6:29 PM, oFi said: W borderki 3 mam plan z bratem to ograć za jakiś czas. Jak będziesz @Bzduras do tego przysiadał do daj znać to może wesola ekipka będzie ze @Square On 8/14/2024 at 6:27 PM, Square said: Tak, nie wiem jak ze Switchem, ale PS/XB/PC jest. On 8/14/2024 at 6:19 PM, Bzduras said: Wiadomo. Na razie od jedynki sobie zacząłem. Trójka ma crossplay? Nie ma crossplay na Switch. Jak coś ja będę wracał do grania na w B3 na XsX, więc mogę coś pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Wobec dwóch rzeczy tj zbliżającej się wielkimi krokami dwójki oraz tak zacnej cebuli (17 zł) po prostu nie mogłem przejść obojętnie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Kolejne "przepłacone" 7/10 przy którym będę się wyśmienicie bawił oraz parę drobiazgów z GOG dla wersji bez DRMów. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi