Ukukuki 6 890 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Wleciały kolejne klasyki do cyfrowej biblioteki goga, wszystko ogrywane za dzieciaka oprócz dosyć świeżego na tle pozostałych gierek Legend of Grimrock 2. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września GOTY czeka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Jaranko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września No i mam ten tytuł na każdej platformie teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Tak chwalita i chwalita to sie ugłem i siorbłem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Dawno nic nie brałem na premierę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Na premierę i tylko 210 zł? Czy to z jakichś kodów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Nie, tyle kosztuje gra bazowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września A na PS5 jedyne 299. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września I już masz powód numer jeden, dla którego warto mieć w miarę mocnego peceta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 48 minut temu, Square napisał(a): A na PS5 jedyne 299. Pudełka na PS5 widziałem po 240 i dałbym 300 stówy za wydanie pudełkowe na PC bez DRMa ale to fantazje starego dziada lubiącego fizyki xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 599 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Pudełka na PS5 widziałem po 240 i dałbym 300 stówy za wydanie pudełkowe na PC bez DRMa ale to fantazje starego dziada lubiącego fizyki xd ja już sobie myślę, że skoro nie ma ich oficjalnie, to sam zacznę je sobie robić. płytka blu-ray, ładne opakowanie, ładnie wydrukowana kolorowa okładka... koniec końców chcę nacieszyć oko gierkami na półeczce, więc jeśli wyjdzie mi to ładnie, to jeden ciul czy to oficjalne wydanie, bo to ma być dla mojej przyjemności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 14 minut temu, krzysiek923 napisał(a): ja już sobie myślę, że skoro nie ma ich oficjalnie, to sam zacznę je sobie robić. płytka blu-ray, ładne opakowanie, ładnie wydrukowana kolorowa okładka... koniec końców chcę nacieszyć oko gierkami na półeczce, więc jeśli wyjdzie mi to ładnie, to jeden ciul czy to oficjalne wydanie, bo to ma być dla mojej przyjemności Tylko tłok się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 29 minut temu, krzysiek923 napisał(a): ja już sobie myślę, że skoro nie ma ich oficjalnie, to sam zacznę je sobie robić. płytka blu-ray, ładne opakowanie, ładnie wydrukowana kolorowa okładka... koniec końców chcę nacieszyć oko gierkami na półeczce, więc jeśli wyjdzie mi to ładnie, to jeden ciul czy to oficjalne wydanie, bo to ma być dla mojej przyjemności W necie jest trochę ludzi, którzy tak robią. Pakując na płytki instalatory z GOGa to masz nawet w pełni działającą kolekcję własnej produkcji, z której można faktycznie skorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września W dniu 18.11.2023 o 17:24, Square napisał(a): Po wpisie @smoo w temacie o trofeach wziąłem jedynkę na próbę. Jak podejdzie to na następnym promo wleci dwójka do coopa online. Jedynka jeszcze do wymasterowania, ale nie ma co czekać z zakupem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Wjeżdża super, biorąc pod uwagę pogodę za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września Tak straszą tym, że Forza zniknie więc wziąłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września kilka gier z ostatniej promocji na xboxie 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Ten Motorfest za mną chodzi też, daje radę jako taki zamiennik Forzy Horizon? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ten Motorfest za mną chodzi też, daje radę jako taki zamiennik Forzy Horizon? To może nie ten poziom, ale i tak to najlepszy zamiennik/kopia Horizona jaka powstala Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września To ten the crew co był za 4 ziko czy jakiś inny? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Nie, tamten za czwóraka to była dwójka, a ten asaxa to "trójka". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Głód Warhammera 40K się pojawił, ale nie zabieram się za Space Marine dopóki nie skończę Astro Bota. Ale mogę na Decku nadrobić zaległości z klasyki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Space Marine 2 skończone to wleciała kolejna premiera plus coś z wyprzedaży Sony. Mam smaka na RTSa, dawno nie grałem w żadnego. Jednak w pierwszej kolejności odpalę The Last of Us, lata w to nie grałem a miło będzie sobie to ograć na silniku dwójki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Najlepsza podróbka Forzy Horizon kupiona, darmowy weekend zachęcił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi