Opublikowano 3 września 20243 wrz Wleciały kolejne klasyki do cyfrowej biblioteki goga, wszystko ogrywane za dzieciaka oprócz dosyć świeżego na tle pozostałych gierek Legend of Grimrock 2.
Opublikowano 10 września 202410 wrz I już masz powód numer jeden, dla którego warto mieć w miarę mocnego peceta.
Opublikowano 10 września 202410 wrz 48 minut temu, Square napisał(a): A na PS5 jedyne 299. Pudełka na PS5 widziałem po 240 i dałbym 300 stówy za wydanie pudełkowe na PC bez DRMa ale to fantazje starego dziada lubiącego fizyki xd
Opublikowano 10 września 202410 wrz 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Pudełka na PS5 widziałem po 240 i dałbym 300 stówy za wydanie pudełkowe na PC bez DRMa ale to fantazje starego dziada lubiącego fizyki xd ja już sobie myślę, że skoro nie ma ich oficjalnie, to sam zacznę je sobie robić. płytka blu-ray, ładne opakowanie, ładnie wydrukowana kolorowa okładka... koniec końców chcę nacieszyć oko gierkami na półeczce, więc jeśli wyjdzie mi to ładnie, to jeden ciul czy to oficjalne wydanie, bo to ma być dla mojej przyjemności
Opublikowano 10 września 202410 wrz 14 minut temu, krzysiek923 napisał(a): ja już sobie myślę, że skoro nie ma ich oficjalnie, to sam zacznę je sobie robić. płytka blu-ray, ładne opakowanie, ładnie wydrukowana kolorowa okładka... koniec końców chcę nacieszyć oko gierkami na półeczce, więc jeśli wyjdzie mi to ładnie, to jeden ciul czy to oficjalne wydanie, bo to ma być dla mojej przyjemności Tylko tłok się liczy
Opublikowano 10 września 202410 wrz 29 minut temu, krzysiek923 napisał(a): ja już sobie myślę, że skoro nie ma ich oficjalnie, to sam zacznę je sobie robić. płytka blu-ray, ładne opakowanie, ładnie wydrukowana kolorowa okładka... koniec końców chcę nacieszyć oko gierkami na półeczce, więc jeśli wyjdzie mi to ładnie, to jeden ciul czy to oficjalne wydanie, bo to ma być dla mojej przyjemności W necie jest trochę ludzi, którzy tak robią. Pakując na płytki instalatory z GOGa to masz nawet w pełni działającą kolekcję własnej produkcji, z której można faktycznie skorzystać.
Opublikowano 11 września 202411 wrz W dniu 18.11.2023 o 17:24, Square napisał(a): Po wpisie @smoo w temacie o trofeach wziąłem jedynkę na próbę. Jak podejdzie to na następnym promo wleci dwójka do coopa online. Jedynka jeszcze do wymasterowania, ale nie ma co czekać z zakupem.
Opublikowano 15 września 202415 wrz Ten Motorfest za mną chodzi też, daje radę jako taki zamiennik Forzy Horizon?
Opublikowano 15 września 202415 wrz 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ten Motorfest za mną chodzi też, daje radę jako taki zamiennik Forzy Horizon? To może nie ten poziom, ale i tak to najlepszy zamiennik/kopia Horizona jaka powstala
Opublikowano 15 września 202415 wrz Głód Warhammera 40K się pojawił, ale nie zabieram się za Space Marine dopóki nie skończę Astro Bota. Ale mogę na Decku nadrobić zaległości z klasyki
Opublikowano 16 września 202416 wrz Space Marine 2 skończone to wleciała kolejna premiera plus coś z wyprzedaży Sony. Mam smaka na RTSa, dawno nie grałem w żadnego. Jednak w pierwszej kolejności odpalę The Last of Us, lata w to nie grałem a miło będzie sobie to ograć na silniku dwójki.
Opublikowano 17 września 202417 wrz Najlepsza podróbka Forzy Horizon kupiona, darmowy weekend zachęcił