SnoD 2 342 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Panie Kojimbo, daję okejkę za Play Anywhere, zrobię drugie podejście na Rogu. 7 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Myślałem nad zakupem jakieś całe 10 sekund 7 1 Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Dołączam do kurierki Plus wcześniejsze zakupy: 6 1 Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Children of Morta Complete i Frost Punk GOTY po 13zł, to ciężko było się oprzeć. Obie miałem na oku długo, tylko odwieczny problem to oczywiście czas (szczególnie, że oprócz powyższych wpadło jeszcze najnowsze DLC do Vampire Survivors). Bo czas marnuję na kolejne powtarzalne życie na farmie... SoS: FoMT to remake Back to Nature z PSX i wersji GBA, ale niestety z pewnymi zmianami, które moim zdaniem odebrały grze mnóstwo tego oryginalnego uroku. Niby gra się podobnie/tak samo, a jednak można odnieść wrażenie, że gra to jakiś amatorski projekt. Najgorzej wypada oprawa wizualna i stylistyka. Oczywiście wciąż gra się dobrze, szczególnie na Steam Decku (minus irytujący bug usuwający ikonki przycisków po użyciu kalendarza...), ale siłą napędową jest tutaj zdecydowanie nostalgia. Gdyby nie to, to chyba bym szybko odpuścił, albo na jakimś handheldzie wrócił do wersji 2D. Poniekąd żałuję, że na pierwszy ogień nie poszedł Rune Factory 4. Podobno jedna z najlepszych odsłon, a sam grałem tylko w dwójkę na NDS i mam bardzo miłe wspomnienia. No i jednak jest to coś więcej, jeśli chodzi o gameplay, bo dochodzi również walka, zbieranie stworków itp. Ale na pewno nie ucieknie, bo pomimo ukończenia Stardew Valley na 100% nadal nie mam dość tego typu gier. Szczególnie w tym jesiennym okresie. 3 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 29 minut temu, Suavek napisał(a): Frost Punk GOTY po 13zł Co? Gdzie takie SMAKOŁYKI rozdają? Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 22 minuty temu, Bzduras napisał(a): Co? Gdzie takie SMAKOŁYKI rozdają? https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/birthday-favorites-build-your-own-bundle Trzeba kupić min. 2 gry. Ale w tym przypadku oferta i tak jest zacna. 1 Cytuj
Dante 451 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Na X360 bawiłem się bardzo dobrze to i skusiłem się na wersję na nowsze systemy. 1 Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Dałem się przekonać. Tera pytanie czy kiedyś to odpale 1 Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Uzupełnienie kolekcji no i Stalkerk 2 musiał wjechać obowiązkowo 3 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Jedziemy z tym Stalkerem 2 2 3 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Uwielbiam klimaty Fallouta więc trzeba sprawdzić 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada (edytowane) Mam piękną premierową edycję w steelbooku na PS4, a dopiero teraz będę grał w Personę 5 na Rogu :p No i dodatkowo dodatek fabularny do świetnego AoE4. Edytowane 22 listopada przez SnoD 2 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada A miałem nic już nie kupować, przynajmniej do premiery KCD 2 1 Cytuj
MEVEK 3 615 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada W dniu 20.11.2024 o 17:47, Ukukuki napisał(a): Jedziemy z tym Stalkerem 2 Jest szansa ze to kiedys wyjdzie na Pleyke ? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Już któryś raz widzę na forum takie pytania o Stalkera, to chyba całkiem pożądana gierka u mnie trochę śmieci, głównie powtórne zakupy gier które miałem wcześniej w pudełkach 4 Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada Wcześniej T8 od kumpla pożyczałem, ale było na promce to wziąłem. Dłuższy czas przymierzałem się do Astral Chain, i w końcu kupiłem. Wolałbym wydanie fizyczne, ale ich ceny potrafią być zaporowe. Jest promka, to się skusiłem na digitala. 2 Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada Wypadkowa: nie mam w co grać/chciałem i tak zagrać/było w akceptowalnej cenie/za płytkę wyjdzie podobnie/szybciej mi się pobierze niż zainstaluje. No i w sumie @Paolo1986 pisał że warto. 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada Dwa klasyki FPS na GOG w cenie piwa. Jest sporo gier na promocji, polecam zajrzeć. 2 1 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Wypadkowa: nie mam w co grać/chciałem i tak zagrać/było w akceptowalnej cenie/za płytkę wyjdzie podobnie/szybciej mi się pobierze niż zainstaluje. No i w sumie @Paolo1986 pisał że warto. @PiotrekPzdania nie zmieniłemKlimacik, bardzo przyjemna eksploracja i cudne widoki. Spędziłem przy tej gierce 70 godzin i wbiłem Cytuj
Czokosz 121 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada Trochę dobroci wpadło na Gogu. Cuphead podrażnił moją ambicję, bo dostawałem takiego łupnia, że jakiś czas temu szybko się poddałem i zrobiłem zwrot. Teraz zacisnę zęby, najwyżej będę płakał w poduszkę i przeklinał wszystko na czym świat stoi, ale ukończę to cholerstwo. Zresztą sam kreskówkowy desing tej gierki mega mi się podoba, więc może to mi chociaż trochę osłodzi trudy, które napotkam na swojej drodze. Reszta tytułów to klasyki, które chce nadrobić. W Kotor i Jedi Knight nigdy nie grałem, a po nowym Jedi Survivor mam ochotę na kolejne gry z tego uniwersum. Z kolei na Bioshocki czaje się od dłuższego czasu, bo ukończyłem z dwa lata temu Bioshock Inifnite i bawiłem się przednio, więc przyszła pora na odwiedzenie kolejnych utopijnych cywilizacji schowanych gdzieś tam wysoko ponad chmurami albo w oceanicznych głębinach : ) 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada GOG jest spoko, mam dużo gier na wishliście i sprawdzam regularnie czy są na grubych promocjach. Głównie stare tytuły, klasyki. Pewnie w większość nigdy nie zagram ale fajnie je mieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi