Mari4n 598 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego To już będzie trzecie podejście do gry. Za pierwszym zaciąłem się na jednym bossie, a nie mogłem się cofnąć, za drugim jakoś przestałem grać. Klamoty czekają 2 Cytuj
Labtec 3 708 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Crash Bandicoot taniej jeszcze wyszedł niż w promocji sam bo miałem już org. trylogie i Spyro, wiec czemu nie słyszałem ze ta gra potrafi być niezły hardcore, Syn chciał Pico Park wiec będzie kanapowy co-op 3 Cytuj
Square 8 939 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Najlepszy Crash z platformówek, szkoda że piątkę anulowali i chyba nie powstanie. 2 Cytuj
grzybiarz 10 396 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Na Steam czasem wchodzę w ostatnie rzeczy jakie się dzieją i często widzę zakupy forumowiczy - zawsze można się dowiedzieć o promocjach. Też franko wziąłem bo tanio. No i w sumie ten crash chyba 6 dych, ale mam na psn. 1 Cytuj
Rozi 869 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Switch jest aktualnie maszynką do boomer shooterów. Po genialnym pierwszym Doomie (ta gra się nie zestarzała, a edycja Doom I+II to jest dzieło sztuki) cisnę dwójkę (hehe), a przed chwilą nabyłem takie cudeńka (Doom 64, Doom 3 i Duke Nukem 3D już są na karcie): 2 Cytuj
zdrowywariat 514 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nie czekajcie, bawcie się już dziś, to są sztosy, jak w to się gra, jak to się prezentuje i jakie to ma ost, jakie to jest dobre. Nie wiem, w co pierwsze grać, czy w Guns of Fury, czy w Metal Suits Cytuj
Plackus 463 Opublikowano poniedziałek o 18:39 Opublikowano poniedziałek o 18:39 Wskoczyła fajna promka (to wziąłem na drugie przejście) Na PS3 brakło jednego pucharka do calaka. Według mnie dużo lepsza od drugiej części której nie ukończyłem i raczej nie ukończę. 1 Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano poniedziałek o 18:55 Opublikowano poniedziałek o 18:55 Wzięte na promce. Creepy point'n'click jak za najlepszych lat? Jeszcze jak 2 Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu jedna visual novela i kolekcja Kunio do kanapowego multi Cytuj
mitra 1 807 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Kilka gierek z ostatniego czasu. Zawsze chciałem zobaczyć jak ten Burnouta latał. Chwilę pograłem ale na razie zeszło na drugi plan Tu popełniłem głupi błąd bo albo nie widziałem innej promki a teraz widzę, że jest bundle gdzie są 3 gry Sherlocka + The Sinking City na PS5 za śmieszne pieniądze. Więc wpadł bundle Sherlocka i osobno dokupione The Sinking City PS5. Na szczęście były bardzo tanie a, że miałem kilka złociszy w portfelu to... Wersja na PS4 The Sinking City Worshippers of the Necronomicon też leży na dysku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi