Shen 10 454 Opublikowano środa o 07:28 Opublikowano środa o 07:28 Niestety te odsłony na 3DS wyszły tylko po japońsku, więc mnie ominęły, zajebista promka teraz jest, więc trzeba nadrobić Cytuj
Butt 3 500 Opublikowano środa o 08:15 Opublikowano środa o 08:15 Mam to na Switcha, ale nie ukończyłem. Cytuj
Czoperrr 5 528 Opublikowano środa o 13:52 Opublikowano środa o 13:52 Coś mnie przyciąga do Shadow Mana ale nigdy nie udało mi się go skończyć. Grałem na N64, Dreamcaście, o wersji na PSX nie wspominam bo to kupa. Grałem też ostatnio w wersję klasyczną z GOG ale sterowanie sprawiało problemy na Steam Decku. W końcu wpadła promka na wersję remastered więc spróbuję raz jeszcze. 1 Cytuj
Dante 508 Opublikowano piątek o 11:12 Opublikowano piątek o 11:12 Dwie raczej niszowe gierki wyrwane po taniości na Steam. Obie powinny być w sam raz na partyjki na Steam Decku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi