Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Prawie dwa razy skończone na xbox one. Teraz wraz z dodatkami przejdę na prosiaczku w trybie bestii :D
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l W Crypt of the NecroDancer można grać w lokalnym co-op'ie na PS4? Są jeszcze jakieś rogue-like, które można grać w parę osób (oprócz Spelunky)?
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Jest jakiś multiplayer w Crypt. Jakieś konkrety? Bo z tego co widzę to w wersji na steam jest lokalna kooperacja, ale jeśli chodzi o wersje na PS4 nie mogę nigdzie znaleźć takiej informacji.
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l No nie dam konkretów bo opcja jest zablokowana :) I nie wiem jeszcze co trzeba zrobić by odblokować.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Jeszcze Persona 5 i Gravity Rush 2 do zakupienia, ale to za jakiś miesiąc dopiero :)
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Crypt kupiony pod wpływem hajpu nakręconego przez Figaro, mam nadzieje że mnie nie zawiedziesz
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l I co, kolego, dałeś radę? To dlatego jesteś taki niemiły wobec mnie? A ja dzisiaj na wielkanocnym stole podane mam INDYKI Downell bo mnie forumek zachęcił, a to drugie coś, co nie ma nigdzie żadnej opinii (oprócz kilka na Steamie), ch.uj wie jak to działa na PS4 bo nikt nie wie, ale spodobały mi się zdjęcia. Także wchodzę w to w ciemno.
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Dotychczas zagrałem jakieś 15 min, zdecydowanie za mało aby wyrobić sobie nawet najskromniejszą opinie. No ale co rzuciło mi się w oczy to, to jak bardzo rytmiczna jest to gra. Niby tytuł gry sugeruje, że jest to gra taneczna, no ale nie ale nie spodziewałem się że tak dużego nacisku, w związku z tym na razie ciężko mi się to gra na Vicie (myslę, że na klawiaturze byłoby o wiele lepiej)
Opublikowano 18 kwietnia 20178 l Remake gry z Segi Master System. Pierwsze opinie są bardzo zachęcające, więc trzeba spróbować. Edytowane 18 kwietnia 20178 l przez ragus
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Witam, gdzie najlepiej opłaca się kupować gry w wersji cyfrowej? Może gdzieś do zbierania są jakieś punkty albo coś. Używam Steam, ale tam nie kupuję, bo jest o wiele drożej.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Nie od tego jest temat,ale skoro juz napisales. lowcygier.pl,reddit.com/r/gamedeals i isthereanydeal.com tam szukaj promocji na gry ktore ci interesuja.