Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ddftF8y.jpg

Zacząłem kiedyś pirata na PC, ale jakoś tak wolę takie gierki na czymś przenośnym. Na początku szok, bo powitał mnie zremasterowany motyw główny i się zasmuciłem, bo jakiś niemrawy, ale na szczęście w opcjach można przestawić na OST klasyczny i jest wspaniale.

:banderas:

Opublikowano

a mi na dniach powinno przyjsc pudelko :banderas: ogralo sie dawno temu na stemie, bardzo fajna gra

PS zremasterowany main theme > klasyczny

sprawdz sobie jeszcze nesowy wariant, AFAIK to taki ex dla switcha, nawet ost NESowy dodaja na plytce do boxa :) 

Opublikowano

RFRMYji.jpg

Jakie to jest zayebiaszcze - trzy fajne gry i jedno goowno, a z karty ściągnęło nieco ponad 15 EUR (-5EUR za zakup min. 20 EUR via PayPal + kasa z kart). PC GAMING? SZANUJĘ.

• Plusik 1
Opublikowano

RFRMYji.jpg

Jakie to jest zayebiaszcze - trzy fajne gry i jedno goowno, a z karty ściągnęło nieco ponad 15 EUR (-5EUR za zakup min. 20 EUR via PayPal + kasa z kart). PC GAMING? SZANUJĘ.

Ale ten Grip wyjdzie tez na konsole? Bardzo bym przygarnął. 

Opublikowano (edytowane)

fwswM4O.jpg

Na początek wyprzedaży must havy. Może pod koniec steam sale wpadnie coś jeszcze, muszę tylko na spokojnie przejrzeć co warto kupić i przede wszystkim w co mam ochotę zagrać żeby nie kupować na zapas

Edytowane przez kes
  • Plusik 4
Opublikowano

rNlMoxK.jpg

dodatkowo z cdkeys kupione taniej niż bezpośrednio na steam

+ Rise of the Tomb Raider

+ dodatek do Wolfensteina

ależ będzie grane :banderas:

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

kupilem sobie z promocji na stem

shadowman returns

year walk

bardzo intryguje mnie ten drugi tytuł, czuje ze namiesza mi we łbie

BSOSWd9.png

Edytowane przez kermit
Opublikowano

4Qv3lae.png

Chłopaki tak zachwalają, że sam muszę spróbować. A że oddałem GRIP i Icewind Dale (ten GRIP mnie nie kupił, Redout mi wystarczy, a Icewind Dale kiedy indziej wezmę, teraz nie mam czasu na tego typu gry), to dorzuciłem trochę z kart jeszcze i gierka nie wyniosła mnie dużo :).

• Plusik 1