Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem u Kazuo na jakiejś promocji Stridera, Killer is Dead i Batmana: Arkham Origins Blackgate. Generalnie w tym roku przytuliłem(?) jeszcze Godzillę i TMNT: Mutants in Manhattan. Polecam zakupy na PSStore.

Opublikowano

dznoqK7.jpg

Podobno bardzo fajne. 16,50 złota.

Oni dalej utrudniają sobie życie, robiąc fotki z telefonów, zamiast cyknąć print screena i przesłać na serwer, jak sie należny. 

Opublikowano

dznoqK7.jpg

Podobno bardzo fajne. 16,50 złota.

Oni dalej utrudniają sobie życie, robiąc fotki z telefonów, zamiast cyknąć print screena i przesłać na serwer, jak sie należny.

Raczej szybciej i wygodniej jest cyknac fotkę komórka i od razu wysyłać przez tapatalka :dunno:
Opublikowano (edytowane)

ostanio pare gierek cyfrowych w przecenach wpadlo

Volume

po taniosci pod VR kupilem

Dirt Rally i Tearaway Unfolded  

jako czarny piatek

INSIDE i ABZU

dzisiejsze zakupy (flash sale)

E:literowka

Edytowane przez vip77
Opublikowano

I co tu taka cisza? Święta są, kurierzy/listonosze mają pełno roboty, paczki idą z opóźnieniem - w coś by się pograło i chyba trza w cyfrowej dystrybucji kupić: płacisz, ściągasz i grasz. 

Opublikowano

Ostateczność. Czekam jeszcze na jedną pakę z Anglii (coś doczekać nie mogę) i wrzucam do prawilnych zakupów growych. :lapka:

Ostation w cyfrze to Dirta Rally kupiłe, ale to już jakiś czas temu.

Opublikowano

Kupiłem Mortal Kombat Kollection za jakieś 9 zł na muve.pl. Steamowy kod, wklepuję, pobieram, i gra nie działa, bo ma jakieś Games For Windows i nie mogę wcisnąć Enter, by rozpocząć. Szkoda, bo to trzy pierwsze części klasyki :/