Labtec 3 643 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 I znowu sie zaczyna cyfra vs pudelko bitwa Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 zawsze na widok shovel knighta wpadam w pewien rodzaj ekscytacji kocham te gre, bedziesz sie bawil przeswietnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 gry? No wrzucałem nie raz fotki kolekcji, cyfrówek nie chce mi sie robić screenów http://www.psxextreme.info/topic/60518-wasze-kolekcje-gier-na-wszystkie-platformy/page-78?do=findComment&comment=3856200 Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 I znowu sie zaczyna cyfra vs pudelko bitwa To chyba dawno wyjaśnione. Jak ktoś kupuje i sprzedaje to jasne, że pudła. Jak ktoś lubi kolekcjonować pudełka to też sprawa oczywista. A jak ktoś woli wygodę i nie chce mu się płytami machać to też bierze to co ma brać. Przecież nie będę przekonywał miłośnika fapowania do płytek żeby brał cyfrę i odwrotnie. Zadałem tylko pytanie o sens kolekcjonowania gier obecnej lub zeszłej generacji. Przecież taki premierowy Wiedźmin czy Final Fantasy XV to teraz totalnie inne, lepsze gry. A sama wartość kolekcjonerska standardowych wydań jest zerowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Greg, wiem że jesteś majętnym człowiekiem, ale wolisz płacić 289zł (z PSN) za cyfrową premierówkę zamiast wziąć tańsze pudełko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Nie jestem majętnym człowiekiem i nie kupuję gier na premierę. Zwłaszcza na PS4/Xboxa. Ostatnią premierową grą był BotW, a wcześniej chyba SMG2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 W takim przypadku pełna zgoda, cyfróweczki poniżej 100zł to żaden majątek, a po powrocie z pracy grzecznie czekają na dysku. Już z wszystkimi patchami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 I znowu sie zaczyna cyfra vs pudelko bitwa To chyba dawno wyjaśnione. Jak ktoś kupuje i sprzedaje to jasne, że pudła. Jak ktoś lubi kolekcjonować pudełka to też sprawa oczywista. A jak ktoś woli wygodę i nie chce mu się płytami machać to też bierze to co ma brać. Przecież nie będę przekonywał miłośnika fapowania do płytek żeby brał cyfrę i odwrotnie. Zadałem tylko pytanie o sens kolekcjonowania gier obecnej lub zeszłej generacji. Przecież taki premierowy Wiedźmin czy Final Fantasy XV to teraz totalnie inne, lepsze gry. A sama wartość kolekcjonerska standardowych wydań jest zerowa Tak samo jak nie ma sensu kolekcjonowania gier zeszłych generacji wstecz - cartridge padają przez bitrot, a płyty sprzed 20-30 lat powoli są przeżerane przez discrot. To samo tyczy się filmów, vinyli, płyt z muzyką, książek, praktycznie wszystkiego - nic nie jest stałe, a my również wiecznie żyć nie będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 I znowu sie zaczyna cyfra vs pudelko bitwa To chyba dawno wyjaśnione. Jak ktoś kupuje i sprzedaje to jasne, że pudła. Jak ktoś lubi kolekcjonować pudełka to też sprawa oczywista. A jak ktoś woli wygodę i nie chce mu się płytami machać to też bierze to co ma brać. Przecież nie będę przekonywał miłośnika fapowania do płytek żeby brał cyfrę i odwrotnie. Zadałem tylko pytanie o sens kolekcjonowania gier obecnej lub zeszłej generacji. Przecież taki premierowy Wiedźmin czy Final Fantasy XV to teraz totalnie inne, lepsze gry. A sama wartość kolekcjonerska standardowych wydań jest zerowa No to po to kupuje się kompletne wydania GOTY jak np Wiedzmina. A ja nie kolekcjonuje dla wartosci żeby potem to rosło w kase itp tylko mam bo sprawia mi radość trzymanie rzeczy, które lubie. Tak samo jak muzykę kupuje na winylu, ksiązkę w papierze, ziny to też papiery to nie odstaje od tego patternu w przypadku gier również. No i dupa boli mniej jak kupisz na premiere gre za 200zł i ją spylisz jak nie będzie fajna. Cyfrówki owszem wygodne (taka Forza Horizon 3, Fifa na dysku to zbawienie nie chciałoby mi się żonglować płytami) mam kupe indyków na dysku i biorę co chwile na promocjach coś (ostatnio The Witness, Mother Russia Bleeds, Viriginie, Enter the Gungeon i coś tam jeszcze) ale nie mam spiny żeby pudełkowego premierowego Wiedzmina wymieniać na cyfrowego bo i tak już grę skonczyłem i leży sobie na pólce obok retailowych wydań DLC z kartami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Jeżeli ma Ci to cieszyć oko, to jasne, ma to jak najbardziej sens :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Promocja na XBL i kilka zacnych cyfrówek wpadło do "kolekcji": 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Ile za condemned? Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Bayonetta była w goldzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Była Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Nie mam Golda od kilku miesiecy wiec Bayo mnie ominęło, a gierki po 17.50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Cały dzień się męczyłem, żeby to kupić, dopiero na konsoli Kaz mi pozwolił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 39 polskich złotych Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 To jest z tych gier PS2, czy jakaś inna wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Wersja ultra HD remasterale, czyli najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 To jest z tych gier PS2, czy jakaś inna wersja? To jest natywna gra na PS4, Bazowana na tej ulepszonej wersji PC, która z kolei swoje źródła ma w tej na GameCube'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Tak wklejacie te zakupy cyfrowe a ja co miesiąc kupuje wiele w tamtym miesiący observer, insult simulator czy late shift a to tylko te co pamiętam. No ale do tyłu nie będę się cofać. W tym miesiącu na razie wpadły (przepraszam za (pipi)owe wklejanie ale z 4 maili wkleiłem:) ) 2 pierwsze sklep gabena a dwie następne xbox one. Mały komentarz co do x-com 2. Miałem się wstrzymać bo króliki i bo drogo. Kupiłem przez Destiny 2. Zachęcony hypem forumkowym szukałem przed chwilą materiałów na youtube o destiny 2 is it worth it i trafiłem na pewien materiał który sprzedał mi dlc. BTW w x-com 2 mamy warlocka z destiny :D Także dziękuję destiny za pogranie w dodatek do x-coma mam nadzieję że wart swojej ceny :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Blanti a jak sie cofa do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi