Opublikowano 12 września 20177 l Jedyna stacjonarna Zelda od czasów Ocariny, której nie skończyłem. Trzeba nadrobić Mimo, iż posiadam wersję na WiiU, która jest tą definitywną to za 29 zł aż żal nie kupić
Opublikowano 12 września 20177 l Autor no koniecznie, granie dzis w oryginalną majorę to lekki masochizm
Opublikowano 12 września 20177 l Nie bardzo się polubiłem z 3DS, a próbowałem chyba ze 3 razy. A wbrew pozorom na WiiU gra się spoko. To nawet chyba nie jest zwykły port z N64, bo, na przykład, w notatniku jest kod do przejścia tych małych dzieciaków w mieście, a na N64 bankowo tego nie było. W każdym razie wczoraj usiadłem sprawdzić i poszedłem spać o 4 :)
Opublikowano 12 września 20177 l Nie, to jest zwykły port z N64. Szkoda, że się nie polubiłeś, bo MM na 3DSie jest wspaniała.
Opublikowano 12 września 20177 l Autor podobnież okaryna, oba cudowne remake'i z usprawnieniami tu i ówdzie i działaniem w stabilnych 30fpsach przy znacznie lepszych teksturkach itd itp niż w chwiejnych 20 3dsa warto mieć dla samych trzech zeld (okaryna, majora, link between worlds)
Opublikowano 12 września 20177 l Ocarinę i ALBW przeszedłem na 3DS. Majorę też miałem, ale no nie dałem rady. 3DSa już nie mam i nie kupuję, mnie konsola zawiodła
Opublikowano 12 września 20177 l podobnież okaryna, oba cudowne remake'i z usprawnieniami tu i ówdzie i działaniem w stabilnych 30fpsach przy znacznie lepszych teksturkach itd itp niż w chwiejnych 20 3dsa warto mieć dla samych trzech zeld (okaryna, majora, link between worlds) chwiejne 20 i do tego oczywiście PAL 50, którego Wii U nie obsługuje, co powoduje glitche w niektórych grach z VC.
Opublikowano 13 września 20177 l Dałem plusa yakubu Czeka cię wspaniała przygoda jak lubisz klimaty kinga czy miasteczka twin peaks. Gra z top 5 tamtej generacji dla mnie. (jest tam też yakuza więc uważaj)
Opublikowano 19 września 20177 l podobnież okaryna, oba cudowne remake'i z usprawnieniami tu i ówdzie i działaniem w stabilnych 30fpsach przy znacznie lepszych teksturkach itd itp niż w chwiejnych 20 Niestety niezbyt to stabilne 30, ale oczywiście i tak niebo i ziemia w porównaniu z oryginałem.
Opublikowano 19 września 20177 l Też dałbym się ogolić, ale po pierwsze nie ma z czego, a po drugie kupię i... nie będzie czasu na granie. :potter:
Opublikowano 19 września 20177 l Też dałbym się ogolić, ale po pierwsze nie ma z czego, a po drugie kupię i... nie będzie czasu na granie. Odpalasz High Speed Mode i jedziesz :D
Opublikowano 19 września 20177 l Też miałem kupić na PS4, ale poszedłem po rozum do głowy i jednak wolę to ogrywać na anroid w czasie podróży (tam to jest dopiero chora cena za tę grę XD). Co niemniej fajny prezent, bo to jest jeden z najlepszych dla Mnie FF obok VII i XII. Jak będzie w jakiejś promocji to się wtedy weźmie. Edytowane 19 września 20177 l przez Faka
Opublikowano 19 września 20177 l PS4 dostało wreszcie odpalanie gierek na PSX? Bo takiego FFT bym sobie chętnie poogrywał na PS4, wszystkie sloty HDMI zajęte i nie ma już gdzie PS3 podłączyć.
Opublikowano 19 września 20177 l PS4 dostało wreszcie odpalanie gierek na PSX? Bo takiego FFT bym sobie chętnie poogrywał na PS4, wszystkie sloty HDMI zajęte i nie ma już gdzie PS3 podłączyć. Nie, ale polecam to http://www.konigelectronic.com/en_us/55824360
Opublikowano 21 września 20177 l Autor Wleciało na Switcha, sequel jednego z moich ulubionych indorków