Opublikowano 23 września 20177 l A ja tam klasycznie lecę: Stoły do zen pinballa 2 - Alien 42 zeta za zestaw.
Opublikowano 24 września 20177 l Najlepsze Final Fantasy a do Sexy Brutale zacheciła mnie recka z PE i oceny na metacritic
Opublikowano 24 września 20177 l Nie ma screena bo na telefonie jestem. Ale wczoraj za trzy dyszki kupiłem Darkest Dungeon na PS4. Wiem, ze gra jest trudna, pewnie jej nie ukończę, ale kupiłem po flaszce:/ Shen, wstrzymałeś sie ze screenem do dzisiaj?:)
Opublikowano 24 września 20177 l Nie zrobiłem screena, ale ostatnio wzbogaciłem sobie Steama o Tekkena 7. :)
Opublikowano 24 września 20177 l Nie zrobilem screena ale kupilem wszystkie gry na ps store jakie byly.
Opublikowano 24 września 20177 l Miałem brać na Vitę w pudełku, ale na Steamie premiera 3 dni wcześniej - także byle do wtorku.
Opublikowano 25 września 20177 l Przecenę zrobili z 60 EUR na 40 EUR. Podstawka z kolei jest dostępna za 25 ojro.
Opublikowano 28 września 20177 l Picross zarypisty. Odkryłem go na Nintendo DS i strasznie mnie wciągnął. Na androidzie polecam Nemo Picross :) - bardziej wciągającej gry za free nie znajdziecie.
Opublikowano 28 września 20177 l Niesamowita konsola. Jeszcze Stardew Valley, najlepiej za tydzień i FIFA jak się okaże niezła to będę w siódmym niebie. A do tego SMO na horyzoncie, coś wspaniałego. A jeszcze się skusiłem na to: Edytowane 28 września 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 28 września 20177 l Chciałbym mieć czas na te wszystkie fajne indyczki które wychodzą... :( Na którejkolwiek konsoli.
Opublikowano 28 września 20177 l Autor myslalem ze kruku dawno masz mariana, dawaj w temacie friendcode bardzo ladne zakupy, bardzo ladne