Opublikowano 1 listopada 20177 l Takie tam promocyjne uzupełnienie residentowej kolekcji dziś nastąpiło: Szkoda, że nie ma u Gabena. Byłoby wtedy razem z resztą zbioru, ale cóż poradzić Prosiak pewnie się dziwi, cóż za ustrojstwa w niego ładuję, bo Capcomowi się nawet 16:9 tu dodać nie chciało, ale może retro klimat będzie dzięki temu lepszy. Edytowane 1 listopada 20177 l przez Frantik
Opublikowano 2 listopada 20177 l Oled Xm - z gra chyba wszyscy mieliście racje... moze trafic do scislej czołówki gier zycia!
Opublikowano 2 listopada 20177 l Zelda świetna, najlepsza część w moim odczuciu ale ja nigdy fanem tej serii nie byłem.
Opublikowano 2 listopada 20177 l uff juz sie bałem ze izi kupi uzywke zeldy to jak okraść bezbronna babcie
Opublikowano 12 listopada 20177 l Mafia z GOGa. Lubię tamten okres gierek PC - wtedy przesiadłem się na kompa z PSXa. I tak ostatnio oglądałem porównania na YT, jakoby jedynka była bardziej realistyczna niż trójka, a przy okazji DRM free, PL, a i na Steam nie ma. 4 dychy jednak zapłaciłem, a i tak pewnie nie przejdę :) --- o (pipi)a, to wydanie zawiera zmodyfikowana sciezke dzwiekową, bez licencji :/ ja jeeeebieeeeeeee Edytowane 12 listopada 20177 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 listopada 20177 l No to jest minus, ale i tak gierkę kupiłem:) ciekawe czy ja w ogóle odpalę xD
Opublikowano 12 listopada 20177 l Tyle zachwytów na forum to kupiłem zdrapkę z kodem: Z drugiej strony forumek zachwalał też Black Flag, który okazał się zwykłym kupsztalem.
Opublikowano 13 listopada 20177 l jako ze zdrapke, to pewnie cena lepsza. Mozna wiedziec jaka i gdzie?>
Opublikowano 15 listopada 20177 l Taka tam drobna cebulka do grania z Żoną. Edytowane 20 listopada 20177 l przez Hum